Илюстрацията, която първа привлече внимание ви, разкрива в какво състояние се намирате. Проверете какво се случва в живота ви в момента, разглеждайки тези илюстрации.

Какво видяхте първо?

Лице или риба?

Лице

Вие сте социално ориентирана личност, която обожава да бъде сред хора. Вие се справяте отлично с разрешаването на различни проблеми.

Риба

Наивността ви кара да вярвате в добротата у хората. Дори и някой да ви разочарова, вие сте склонни да му се доверявате отново и отново.

Ключалка или плачеща фигура?

Ключалка

Вие гледате на живота с неподправено любопитство. Изпитвате истинско любопитство към всички тайни.

Плачеща фигура

В момента преживявате емоционална криза, за която дори и не подозирате. Може да става дума за разочарование или тъга.

Открехната врата или нота?

Открехната врата

Готови сте за големи промени и вече сте предприели нужните действия, за да ви се случат. Имате ясна представа как искате да се развие животът ви.

Нота

В момента за вас е важна творческата ви нагласа. Определено имате какво да дадете на света.

Колони или хора?

Колони

Трудно ви е да излезете от зоната си на комфорт и да постигнете това, което истински желаете. Необходимо е да погледнете на света по нов начин.

Хора

Животът не ви ограничава. Постигате всички без огромни усилия и се чувствате добре, когато помагате на другите.

Мъж или жена?

Мъж

Ако сте жена, това може да означава, че копнеете за романтична връзка. Ако сте обвързана жена, то това означава, че чувствате особена връзка с вашия партньор. Ако сте мъж, най-вероятно ви притесняват отношенията, които имате с друг представител на силния пол.

Жена

Ако сте жена, това означава, че сте уверена и имате позитивно отношение към живота. Ако сте мъж, то вие сте ценител на красотата на противоположния пол. Възможно е да таите дълбоки чувства към някоя дама и се надявате, че тя ще откликне на чувствата ви.