Вижте най-доброто от Седмицата на модата! Тези обувки ще ви оставят без дъх!

Седмицата на модата ни сюрпризира с невероятни модели обувки - от космическите платформи до спортните сандали. Видяхме прекрасни токчета, високи ботуши със секси каишки, спортни сандали и гигантски платформи. Ботушите обаче си остават с лидерски позиции през Пролет 2013.  

Alexander Wang ни показа уникални сандали с тънки каишки, които правят кракът женствен и фин. Глезените изглеждат секси и нежни, а каишките на прасеца придават закачлив вид на това произведение на изкуството.

 

Тези гладиаторски сандали обаче са черешката на тортата. Жените буквално ги обожават. Макар да са ни познати от отминалите сезони, явно няма да слязат от пиедестала си скоро.

 

Proenza Schouler ни зарадва с по-класически и обрани модели предимно от черна кожа. Те са подходящи както за разходка, така и за офиса. Виждаме и  познатите ни ботуши с много каишки, които обаче са с една идея по-груби.

 

Rodarte ни показа уникални платформи в пъстри комбинации. Моделите създават закачливо настроение със смелия си дизайн и шахматни платформи.