Подходящият скъпоценен или полускъпоценен камък според зодията дарява здраве, късмет и щастие.

Овен

Жената Овен трябва да носи рубин. Този огнен камък ще я предпази от пагубни настроения, меланхолия, депресия и агресия. Червеният цвят носи на Овена много позитивни мисли и го презарежда с нови сили и енергия.

Телец

За жените от тази зодия е препоръчително да носят смарагд. Този уникален камък ще ги предпази от болести, главоболие и проблеми с хормоните.

Близнаци

Носете топаз! Този камък ще съхрани психиката ви и ще ви дари със спокойствие. За вашата зодия е характерна прекалена емоционалност, която често ви натоварва излишно.

 

Рак

Жените от тази зодия могат смело да носят аметист. Този камък ще им донесе щастие и ще ги предпази от дихателни проблеми.

Лъв

Царствените Лъвици трябва да носят диамант. Диамантът ще ги предпази от здравословни проблеми и ще уравновеси избухливия им характер. Лъвът често страда от сърдечни проблеми заради огнения си темперамент.

 

Дева

Чаровните дами от тази зодия могат да носят кехлибар. Кехлибарът предпазва от образуване на камъни във вътрешните органи.

Везни

Жените от тази зодия е препоръчително да се насочат към белия опал. Опалът ще ги предпази от проблеми с обмяната на веществата.

Скорпион

Амазонките от тази зодия трябва да носят червен гранат. Той ще повиши жизнения им потенциал и ще ги зарежда с енергия.

 

Стрелец

Стрелци, носете сапфир и звездите ще бъдат с вас! Този нежен камък ще ви предпази от мигрена, проблеми със ставите и високото кръвно налягане.

Козирог

За вас пък е препоръчително да се спрете на тигровото око. С негова помощ ще се предпазите от проблеми с костната система.

Водолей

Носете яспис за повече жизненост и добро самочувствие. Той ще ви предпази от вирусни инфекции и депресия.

Риби

Вашата нежна душа се нуждае от нежен камък. Носете аквамарин! Той ще ви уравновеси и ще ви помогне да намерите баланса в отношенията си с другите.