X

Изобретиха светещо бельо

от в 18:09 на 20.10.2013 в Мода | Новини


Изобретиха светещо бельо

Изобретиха светещо бельо

За да впечатлят половинката си, дамите полагат огромни усилия. Мъжкото внимание се печели лесно, но за да се задържи интересът, са нужни някои специални тактики, които са в природата на всяка жена. Нещо такова е и дамското бельо. Обикновено, момичетата се стараят да доставят максимално удоволствие на мъжете, започвайки още от дрехите. Те купуват какви ли не комплекти, с дантела или без, в различни цветове и като цяло, с предизвикателен вид.

До тук добре, оттам нататък, обаче, следва горчивата истина – мъжете изобщо не обръщат внимание на бельото. За да бъдем точни, те го забелязват за кратко, после просто го свалят и... до там. Всичките ви приготовления и пари отиват на вятъра.
 
За това се е сетила и дизайнерката Яна Хоулей – създателката на бельо, което свети в тъмното. Идеята за това практично и удобно „изобретение”, 55-годишната жена взела от двамата си синове. С разговор с тях, в който те я попитали, защо жените се стараят да изглеждат толкова добре дори и по отношение на бельото си, те всъщност отворили очите й за истината.

 

Именно тогава, дизайнерката решила да направи нещо, което ще донесе удоволствие на мъжете и комфорт на жените. Нещо еротично, което да се вижда в тъмното и да поддържа интереса.


Материята, от която е направено бельото, съдържа специални влакна, които първоначално поглъщат светлината, а после я възпроизвеждат обратно. В САЩ всяка дама може да си купи сутиена на цена от 50 долара, а бикините – за 25. На въпроса, колко дълго бельото може да свети в тъмнината, г-жа Хоулей отговаря: „Достатъчно, за да направи впечатление”.Теми   бельо | мода

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.