За да впечатлят половинката си, дамите полагат огромни усилия. Мъжкото внимание се печели лесно, но за да се задържи интересът, са нужни някои специални тактики, които са в природата на всяка жена. Нещо такова е и дамското бельо. Обикновено, момичетата се стараят да доставят максимално удоволствие на мъжете, започвайки още от дрехите. Те купуват какви ли не комплекти, с дантела или без, в различни цветове и като цяло, с предизвикателен вид.

До тук добре, оттам нататък, обаче, следва горчивата истина – мъжете изобщо не обръщат внимание на бельото. За да бъдем точни, те го забелязват за кратко, после просто го свалят и... до там. Всичките ви приготовления и пари отиват на вятъра.
 
За това се е сетила и дизайнерката Яна Хоулей – създателката на бельо, което свети в тъмното. Идеята за това практично и удобно „изобретение”, 55-годишната жена взела от двамата си синове. С разговор с тях, в който те я попитали, защо жените се стараят да изглеждат толкова добре дори и по отношение на бельото си, те всъщност отворили очите й за истината.

 

Именно тогава, дизайнерката решила да направи нещо, което ще донесе удоволствие на мъжете и комфорт на жените. Нещо еротично, което да се вижда в тъмното и да поддържа интереса.


Материята, от която е направено бельото, съдържа специални влакна, които първоначално поглъщат светлината, а после я възпроизвеждат обратно. В САЩ всяка дама може да си купи сутиена на цена от 50 долара, а бикините – за 25. На въпроса, колко дълго бельото може да свети в тъмнината, г-жа Хоулей отговаря: „Достатъчно, за да направи впечатление”.