Ела за музиката, остани за изгрева

Идва времето за най-емблематичното събитие на CACAO BEACH CLUB – JULY MORNING. Любимият изгрев, качествена музика, хиляди посетители и поредното горещо парти идват заедно на 30 юни, заедно с BETOKO, DESO и KAISKI.

Обявяването на Betoko, който често е описван като „гениален“, предизвика сериозно вълнение за феновете на електронната музика у нас. В центъра на световната музикална сцена мексиканецът смесва техно, минимал и хаус с отличителен и мелодичен стил. Betoko е бил част от лейбъли като Mar-t’s (Amnesia Ibiza) и Wow!Records, а естественото му изкачване в класациите и глада му за нова музика го правят собственик на не един, а два лейбъла - OKO Recordings и Chilli Mint Music. Световният хит Raining Again, издаден от Dynamic Music, се превърна в абсолютна класика, спечели огромен брой награди, а клипът в YouTube събра повече от 20 милиона гледания. Други безспорни хитове на диджея, издавани през годините, са секси парчето U So Fine, ремиксът му на Wicked Game, заедно с Gemma Hayes, както и оригиналното му парче With or Without You.

DESO е на българската електронна сцена от почти 20 години, a музикалният му опит заформя колаборации с Tapesh, Hot Since 82, Audiofly, David Penn и др. Бил е резидент на всеки уважаван клуб в България, а продуцентските си умения изявява чрез собствения си звукозаписен лейбъл Seaburn Records. DESO не спира да прави и хитови парчета, като Nobody и ремиксът на Be The One, заедно с KAISKI и Bogdana.

KAISKI също е изявен фаворит на българските фенове. Има собствено радио шоу The Heartbeat Radio Show, на чиито честоти се смесват ню диско, дийп и тек хаус. Носител на множество награди, софиянецът си колаборира с популярни имена, като Веси Бонева и Dayana X, за да създаде някои от най-нашумелите и награждавани клубни тракове у нас.

Първото слънце на юли и тази година изгрява само от едно място за любителите на електронната музика – Cacao Beach Club. Традицията July Morning продължава с DESO и KAISKI, а жегата на горещо Мексико ще осигури Betoko. Ела за музиката, остани за изгрева!

Билети за July Morning могат да бъдат закупени на цена от 17 лв. в мрежата на Eventim.bg.