С установяването на Юпитер във вашия знак нещата се подобряват с всеки изминал ден! Свързан със Сатурн в Риби, щастливата звезда и еволюцията ви предлагат възможности, които целят да внесат повече комфорт и стабилност в живота ви. Тези шансове са в съответствие с вашите амбиции, а също и с вродената ви природа. Следователно това, което сте предприели, със сигурност ще се разрасне. Проблемът, защото такъв съществува, се появява под формата на Марс и Венера в Лъв. За да го разрешите, използвайте ресурсите, които имате, във ваша полза, вместо да ги отхвърляте по погрешни причини. Помислете, преди да отхвърлите всичко напълно, защото именно чрез свързването на вродения ви потенциал с харизматична личност ще постигнете целите си по-бързо.

Развитието ви е гарантирано, както и ежедневната ви работа. Всичко е наред. Уви, ще трябва да се справяте с решенията на човек, с когото не споделяте едни и същи идеи. Телци, влизайки в конфликт, няма да помогнете на бизнеса си. Вместо това гледайте на този човек като на съюзник. По този начин ще спестите време, вместо да го губите, като затвърждавате преценките си и предизвиквате враждебност. От финансова гледна точка този сектор не е ваша основна грижа, но може да стане такава, защото някой около вас може да се впусне в екстравагантни разходи. Запазете спокойствие.

Съвет на месеца: Енергиите на Лъва разклащат убежденията ви, но това е за ваше добро! Като вложите малко изтънченост тук и там, ще спечелите благоразположението на хората около вас.