Юпитер влиза в знака Скорпион на 11.10.2017 и ще остане там до 8.11.2018 година.

Юпитер е планетата, която носи късмет и разширение на знаците, през които преминава, както и на сферите, за които тези знаци отговарят.

В случая малко повече от година планетата ще се намира в Скорпион, знакът който отговаря за работата с чужди финанси, инвестициите, банковото дело, наследствата, операциите, големите промени в нашия живот, ражданията, смъртта, манипулациите и задкулисните договаряния.

От една страна през периода ще имаме късмет с финансовите операции и инвестициите. Възможно е да имаме възвращаемост на средства, които в предходни години сме влагали, но до сега ни е убягвала ползата от усилията ни.

Ако сме теглили голям кредит, по всяка вероятност ще намерим начин за по-бързото му погасяване. Не е изключено също така да спечелим наследство или да намерим добро приложение за наследствен имот.

От друга страна, месеците, през които Юпитер е в знака на бременностите, ражданията и големите промени в нашия живот, хората, които искат да си направят бебе, ще имат късмета да постигнат мечтата си.

Тези, които нямат все още такива планове, биха могли да предприемат друга, важна за тях първа стъпка в личен план, като някои ще стартират връзка, други ще задълбочат отношенията си с любимия, трети ще се преместят под един покрив, четвърти ще сключат брак или ще започнат нова съвместна дейност.

Също така не трябва да забравяме, че годината е добра за подлагане на планирани или наложителни операции и правене на зъби.

Най-успешно ще бъде пребиваването на Юпитер в Скорпион за водните знаци Скорпион, Рак и Риби, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

При Скорпионите може да се очаква издигане и успех в службата, поява на нови професионални възможности, както и финансово благополучие. При тях нещата ще се случват с лекота и усилията им бързо ще получават възнаграждение. Те ще имат възможност да демонстрират талантите и възможностите си пред останалите и да получат признание.

В личен план при Раците са възможни задълбочаване на отношенията с половинката, както и промени в съвместното съжителство с нея. Ако са свободни, периодът ще е благоприятен за стартиране на връзка. Със сигурност няма да се оплакват от липса на възможности.

При Рибите могат да се очакват нови и интересни пътувания, общуване с чужденци или успешна реализация в чуждестранни компании. При всички случаи те ще растат и ще се развиват, както в личен, така и в професионален план.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще имат промяна и развитие в партньорствата, както в личните, така и в професионалните. Очаква се при тях да има период на напасване към друг човек. Късметът и растежът им и личен и в професионален план ще зависи от други хора и обстоятелства. При всички случаи ще имат полза от социални контакти, както и от партньорски взаимоотношения.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци е възможно да сменят жилища, да разширяват или обновяват домовете си, както и да променят обзавеждането си. Също така не е изключено семействата им на нарастват с нови членове.

Тези знаци ще имат късмет във финансовите дела. Много вероятно е да теглят или погасяват кредити, да намират инвеститори за свои проекти или да работят успешно с чужди пари и ресурси.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще растат в кариерата и ще правят впечатление на висшестоящи със своя оптимизъм, непринудено отношение към останалите и професионализъм. Те ще успеят да предприемат първи стъпки в осъществяването на своя отдавнашна цел.