Събраха се моите приятелки и ми казаха: “Kолко ми писна да издръжам своя мъж! Как да го направя богат? Наталия, ти добре развиваш своя мъж, моля те сподели с нас своите тайни.” Аз им се усмихнах и казах: „Добре, приятелки мои, готова съм да ви кажа моите малки тайни.”

Първо, оправи отношенията с баща си.

Програмите с нашите бащи се отразяват в програмите ни с мъжете за цял живот. Представи си как баща ти ти казва: „Мила моя принцеса, обичам те и ти си много важна за мен. Гордея се с теб. Аз обичам майка ти и много те исках. Щастлив съм, че точно ти си моя дъщеря.” Можеш да го запишеш на телефона си и да го слушаш пак и пак, докато не усетиш, че твоят мозък няма съпротива и ти с лекота го приемаш. Дори ако не е било така, пренапиши историята на своето щастливо минало.

Второ, започни да обичаш всички мъже.

Научи се да бъдеш мила с таксиджиите, сервитьорите, хората по улиците. Когато ти си мила с мъжете, тогава мъжете стават мили с теб и до теб има правилна енергия, а постепенно количеството привлича качеството. Към всички твои бивши партньори се отнесяй с любов. Не позволявай да имаш никаква омраза и страх в полето си по отношение на мъжете. Позволи си любовта ти към тях да залее цялото ти поле.

Трето, използвай правилните думи.

Следи речника си, махни думите „няма“, „проблем“, „мухльо“, „идиот“ и т.н. И добави следните думи и изречения – „красота“, „богатство“, „сила“, „решение“, „възможности“, „успех“, „силни“, „възхитителни“. Продължи този списък с позитивни и зареждащи думи. Научи се да чуруликаш и да говориш тихо, нежно и точно с мъжете. Мъжете не понасят жената да вика или да говори на висок глас. Когато искаш нещо от него, докосвай го нежно и чак след това го помоли с прости думи. Бъди кратка и не се оправдавай.

Четвърто, вдигни своя стандарт.

Работи над своето тяло, визия, качества. Ти трябва да станеш номер едно за самата себе си и да правиш неща, които наистина искаш да правиш. Помисли, какво не ти харесва, какво не е важно за теб и не го прави! Промени го. Когато ти избираш себе си, мъжете избират теб. Важно е да имаш хоби, интереси, нещо, което е твое и не е свързано с твоя мъж. Ако ти си интересна и ценна за самата себе си – ще бъдеш такава и за твоя мъж.

Пето, развий своята сексуалност.

Сексуалната енергия и енергията на богатството са една и съща енергия. Мъжете, които са успешни, искат сексуални жени, защото имат нужда от зареждане. Затова показвай, че го желаеш. Научи се да развиваш своята оргазмичност.

За да научиш повече как да привлечеш и да задържиш класен и успешен мъж виж тези работещи стратегии и техники на жените-музи: „Как да привлечем свестен, свободен мъж?“ и „Как да задържиш класен мъж и да го направиш богат?“ в пакет на нашия сайт.