1. Не можете да се отървете от целулита, като втривате овлажняващ лосион или крем по кожата върху зоните на проблемните места. Въпреки факта, че на пазара има десетки предполагаеми „кремове за намаляване на целулита“, няма как някой от тях, колкото и скъп да е, да се отърве от целулита ти. Целулитът не е кожен проблем. Целулитът е проблем, свързан с атрофиралите мускулни влакна под "целулитни" зони. Тъй като проблемът е под повърхността; невъзможно е кремовете, лосионите или геловете да имат някакво физиологично въздействие върху целулита.

2. Рискованите и скъпи медицински процедури могат само да намалят банковата ви сметка, но не и вашите проблеми с целулита. Има много оплаквания на жени, които са със сериозно белези или рани. Така че избягвайте това, без значение колко добри са обещанията. Доказано е, че болезнените и опасни процедури, вариращи от ролки с топлинен лазер до обвиване на тялото, са напълно неефективни по отношение на лечението на целулита.

3. Целулитът не е генетичен проблем и няма да го имаш завинаги. Понякога може да видим как майка и дъщеря имат целулит по долната част на тялото, но това не се дължи на генетиката, а на това, че и двете жени не са намерили начин да повдигнат, тонизират и заздравят мускулните слоеве под проблемните зони.

4. Можете да се отървете от целулита, независимо от вашата възраст. Тъй като целулитът е структурен проблем (атрофирал мускулен слой) - той може да бъде коригиран с прости и нежни тонизиращи движения, насочени към проблемните области. Този тип движения могат да бъдат изпълнявани от всяка жена, независимо от възрастта й... И няма значение дали целулитът е започнал в ранните тийнейджърски години - или след бременността - или след менопауза - това все още е структурен проблем, който е резултат от нетренирани мускули под проблемните зони.

5. ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОКАЗАН НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ТРАЙНО ОТ ЦЕЛУЛИТА, Е...
...чрез поредица от прости, но все пак специално насочени движения на долната част на тялото - които правилно стимулират мускулните слоеве на краката, дупето, ханша, бедрата и корема...Тези нежни, подобряващи тялото движения, се фокусират върху повдигането, оформянето и тонизирането на мускулните слоеве, така че те леко да се притискат навън към кожата - за да върнат гладкия, стегнат и секси вид.

Най-лесният, бърз и доказан начин за трайното премахване на целулита за всяка жена...

И, ако в тези зони има излишни мазнини - те ще бъдат изгорени от мускулите. Тази загуба на нездравословни излишни телесни мазнини е хубава, защото разкрива красотата на твоето тяло.

НО е важно да знаеш, че няма да научиш тези движения в youtube или от треньора във фитнеса, те дори не знаят за тях...Тези упражнения на тялото НЕ се правят с типични тежести като във фитнеса. С обикновените машини и тежести от фитнеса, ще постигнеш обикновени резултати.

Ти си тук за нещо уникално и красиво.

Може да правиш тези упражнения от комфорта на дома си, без никой да те гледа.

Това са иновативни 3-D упражнения, създадени от професионалисти с над 15 години опит.

Хиляди жени постигат резултат, благодарение на новите 3-D упражнения.

Научи повече за тях от ТУК