Никой не казва, че връзките на разстояние са лесни, но разстоянието също не трябва да им навреди. Освен редовните видео и телефонни разговори, ще ви изброим някои от най-уникалните дейности, които можете да правите с партньора си, за да поддържате забавлението в отношенията на дълги разстояния.

Идеи за виртуални срещи

1. Гледайте едновременно филми или сериали

Има много начини да гледате заедно филм или сериал. Много двойки остават в контакт, докато гледат едновременно, говорят по телефона, обменят си съобщения или използват камера. Можете също така да наемете физически един и същ филм и да го гледате едновременно или просто да го стриймвате онлайн едновременно.

2. Направете си караоке

Можете да опитате това забавно занимание, като пеете караоке дуети в интернет. Има приложения ще ви запишат едновременно, ще можете да пеете заедно любимите си песни и да създавате незабравими спомени с партньора си.

3. Отидете на виртуална ваканция

Можете да посетите всяко място заедно практически в уюта на собствения си дом. Изберете места, на които винаги сте искали да отидете заедно. Има уебсайтове, които показват места под формата на виртуална реалност.

4. Поръчайте си любимите ястия и се насладете на виртуална среща

Поръчайте любимото ястие на любимия си да бъде доставено точно до вратата му. Планирането на изненадваща виртуална среща ще го накара да се почувства по-специален.

Идеи за подаръци

1. Изпратете гривни за връзка от разстояние

Тези гривни ще ви позволят да обменяте докосвания с партньора си, независимо къде по света се намира. Всичко, което трябва да направите, е да докоснете гривната си и неговата ще светне и ще усети как вибрира при всяко докосване. Това е лесен начин да кажете, че ви липсва, без да включите телефона си. Това е по-малко разсейващо и толкова просто.

2. Подарете му звездна карта на нощта, в която сте се срещнали

Тази карта ще очертае местоположението на звездите на дадена дата или местоположението им в миналото или бъдещето. Можете да подарите тази звездна карта на любимия си, показвайки всяка специална дата, като първия ден, в който сте се запознали, първата ви целувка, датата на предложението, датата на сватбата и т.н.

3. Изпратете си ръчно изработени подаръци

Ръчно изработените подаръци са по-лични от готовите, налични онлайн. Това е така, защото инвестирате собствени усилия, за да накарате партньора си да се почувства специален. Можете да му изпратите писма с „отворено кога“, когато разстоянието между вас стане непоносимо. Или можете да му направите буркан с думи за най-щастливите ви спомени заедно.

4. Изпратете му аромата си

Миризмата на „аромата на партньора“ ви може да предизвика много силни емоции. Така че, ако е минало известно време и не сте се виждали отдавна, можете да му изпратите аромата си или върху парче филц, или върху собствените си дрехи.

Други забавни идеи

1. Направете уебсайт, който показва пътуването на връзката ви и специалните моменти, които сте имали помежду си

Можете също така да създадете уебсайт, който показва връзката с любимия ви, за да го изненадате на годишнината, рождения му ден или всеки произволен ден, като изпратите линк. Ако ви предстои сключване на брак, това може да бъде чудесен начин да поканите гостите си на големия ви ден. Можете също да добавите събития, данни за контакт, места и всичко, което обикновено бихте включили в покана за сватба. Така може да спестите хартия и пари.

2. Оженете се за забавление, виртуално

Всъщност не е наистина, но ако се чувствате глупаво, виртуалното сключване на брак може да бъде много забавно. Има уебсайтове, в които всичко се прави дигитално - предлагате онлайн, попълвате свидетелство за брак, каните гости и дори можете да се разведете.