Пролетта и лятото са любими сезони на много от нас. Високите температури и слънчевите лъчи подобряват настроението ни и ни правят по-продуктивни. Имаме възможност да спортуваме повече навън и да се забавляваме, но сме изправени и пред голямо предизвикателство през последната година – излишните килограми, натрупалите се мазнини и други проблеми, породени от заседнал начин на живот.

Това не бива да ни тревожи, защото винаги има как отново да влезем във форма.

Как да успеем успешно да отслабнем и да поддържаме здравословно тегло:

Спорт

Всички знаем, че един от най-ефективните начини, за да сме в добра форма, е спортуването. За щастие, времето ни предразполага да излезем да тичаме в парка, да скачаме на въже пред блока или да вървим пеша. Ако пък навън вали или искаме да останем у дома, можем да бъдем активни вкъщи. Има много упражнения, които можем да правим у дома и да не ни трябва допълнително оборудване.

Спортът не е достатъчен, когато искаме да отслабнем. Важно е и да се храним правилно.

Здравословно хранене

Навиците ни и различните храни, които консумираме, също са важна част от целия процес. Можем да започнем с планиране на храненията, като не бива да пропускаме закуската. Тя ни дава енергия, а без нея теглото ни няма да се промени по здравословен начин. Ще загубим нужни за организма ни хранителни вещества.

Друго важно нещо е да консумираме достатъчно плодове и зеленчуци, защото те са богати на витамини и бедни на калории. Към тях можем да добавим сурови ядки, хляб, но не бял, кафяв ориз и бобови изделия, защото съдържат много фибри.

Ако пък ви се прияде нещо, което знаете, че няма да ви помогне при отслабването, не го изключвайте от менюто си.

Не се ограничавайте

Това е голяма грешка при отслабването, защото по този начин само ще копнеем за тези храни. Няма причина да не се поглезим с нещо забранено поне веднъж в седмицата, докато консумираме достатъчно течности.

Пийте вода

Хидратацията е също неотменна част от успешното сваляне на килограми, а и е нужна за организма ни. От 1,5 л до 2 литра вода е достатъчна на ден, за да може тялото ни да изгаря излишните мазнини и да функционира правилно.

Трябва да намалим консумацията на алкохол, защото той е изключително калоричен и не би допринесъл за бързото отслабване.

Знаете ли, че често хората бъркаме глада с жаждата? Понякога просто имаме нужда от чаша вода. А тя може да направи магии. Експерти в сферата твърдят, че може да намалим талията си и да изгорим повече мазнини, благодарение на нея.

Разбира се, това са малка част от начините, по които можем да поддържаме здравословно тегло и красива фигура. Един допълнителен метод е приемът на хранителни добавки, които в правилната доза са ни много полезни.

От Fortex отново са до нас, за да ни помогнат с тази задача. Те създадоха Хитозан Плюс – идеалният начин да подобрим теглото си.

Хитозан Плюс е хранителна добавка, която:

  • допринася за поддържане на здравословно тегло
  • има положителен ефект за нормални нива на холестерола
  • действа като “гъба за мазнините” в стомашно-чревния тракт
  • подпомага намаляването на количеството мазнини, които се усвояват от организма
  • допринася за предотвратяване на разпространението на мазнините чрез кръвта и натрупването им в организма
  • допринася за добра обмяна на веществата
  • подкрепя работата на храносмилателната система

Продуктът съдържа хитозан, L-карнитин и хром - вещества, които имат за цел да превърнат мазнините в организма в енергия, да нормализират теглото и метаболизма, да поддържат нормална сърдечна дейност и да регулират влечението ни към сладки храни.

За да е действието максимално, Хитозан Плюс е препоръчително да се приема при здравословно хранене и при активен начин на живот. Той е полезен, ефикасен и безопасен.

Здравословното тегло е постижимо! Благодарение на Fortex и ефикасният продукт Хитозан Плюс, имаме шанс бързо и лесно да изгорим излишните килограми и мазнини, които ни пречат да постигнем желаното тяло. Време е да бъдем смели и да не се отказваме от целите си!