Лятото е любим сезон на всички. Топлото време ни навява усещането за почивка и забавления, както и за нови приключения. То е прекрасно особено за най-малките. Те с нетърпение го очакват, защото тогава получават заслужена почивка от училище. Това е тяхното време да наваксат изпуснатите игри и да лудуват.

Лятото е любим сезон на всички. Топлото време ни навява усещането за почивка и забавления, както и за нови приключения. То е прекрасно особено за най-малките. Те с нетърпение го очакват, защото тогава получават заслужена почивка от училище. Това е тяхното време да наваксат изпуснатите игри и да лудуват.

На помощ идват детските летни лагери. Те са страхотен начин да уплътните свободното време на вашето дете. В себе си те включват пътуване и разнообразяване на обстановката, нови запознанства, игри, трупане на нови знания, практикуване на спорт и много други дейности.

Важно е да изберете нещо сигурно, за да сте спокойни за сигурността на детето си и в качеството на инвестицията, която правите. С правилния избор на детски летен лагер можете да подарите на детето си незабравимо време, което да бъде оползотворено. Може да разгледате лагера в https://www.luckykids.bg/detski-lager/ .

Един от най-известните и интересни лагери в нашата страна е именно Лъки кидс. Той е международен езиков лагер, който се провежда ежегодно в Банско. Местоположението му е ключово, защото освен чист въздух и спокойствие, курортът предлага много възможности. Групата на лагера е настанявана в прекрасния пет звезден хотел Лъки Банско СПА & Релакс, който става техен дом по време на лагера. Хотелът е от голямо значение стане ли дума за детски лагер. Този съчетава комфорт и уют.

Детският лагер е предназначен за деца на възраст от 5 до 15 години като най-малките трябва да са с придружител, за да се приспособят по-лесно и да са спокойни.

За всички участници в лагера са подготвени интересни и образователни занимания. Основното от тях е обучението по английски език. Лагерът има специално разработена програма, по която децата изготвят проекти по зададени теми и развиват, както знанията си по английски, така и в други области. По този начин, те се развиват и не занемаряват ученето.

Учителите имат задължението да направят обучението интересно и разнообразно. Те трябва да подтикнат децата да търсят сами нови знания не само по английски език.

Тези проекти, децата изготвят с помощта на новите технологии и интернет в специална компютърна зала и на интерактивни дъски. Като фон звучи класическа музика, която успокоява децата и стимулира мисловната им дейност.

Тези занятия заемат по 4 часа от деня на децата, а през останалото време той е изпълнен с всякакви занимания. Целта е да са максимално разнообразни и да осигурят наистина незабравима ваканция.

Децата могат да се докоснат до конната езда, която би им била изключително полезна.

Хотелът разполага със страхотни и безопасни плувни басейни, в които децата могат да забавляват под постоянен надзор на спасител и ръководителя на групата.

Друго страхотно занимание, което могат да опитат, е планинското колоездене.

Организират се ежедневни преходи в планината, където децата могат да изградят връзка с природата. Също така има и целодневни екскурзии до забележителности в близост до Банско.

Децата могат да играят пейнтбол. Това е интересна и безопасна игра с цветове.

Вечерните забавления включват партита с различна тематика и образователна част под формата на интересна игра. Може да има и гала вечер.

В този детски летен лагер децата са на сигурно място, където учат, забавляват се, хранят се здравословно и оползотворяват лятната ваканция напълно. Там времето не само се уплътнява, а се извлича максимума. Децата биват насърчавани да бъдат себе си и да развиват способностите си във всякакви области. Предложени са им всякакви занимания и в края на всяко те биват поощрявани. Заслужава си!