Овен

Септември ще ви донесе много късмет, скъпи Овни. Скорошната ви липса на креативна енергия ще достигне своя край. Нетърпеливи сте да започнете нови неща и да изразите себе си творчески както никога досега. Време е да приложите тези идеи в действие! Към средата на месеца ще бъдете изпитани по различни начини. Ще видите различна перспектива на това как използвате емоциите си в различни ситуации. Може да се чувствате победени от някого или нещо в даден момент, но не можете да се откажете. Това е добър период да се научите как да потискате егото си и да пускате нещата, които не можете да промените. Дадено събитие ще тества търпението ви, дори може да подложи на изпитание цялостното ви благосъстояние. Все пак няма достатъчно сила да ви повали, ако вие не го позволите. Бъдете силни, Овни.

Телец

Месец септември ще бъде ключов за самоосъзнаването ви. Сега е идеален момент да си зададете няколко важни въпроса. Какво искате да постигнете в близко бъдеще? Каква е вашата цел? Какви са страстите ви? Къде се виждате след пет или десет години? И най-важното – доволни ли сте от отговора си? Ако не сте, сега е време да направите важни промени и да вземете живота си в ръце. Какво чакате?!

Близнаци

Септември ще бъде емоционална въртележка за вас, Близнаци. Дръжте се здраво и се пригответе. Ще се чувствате изключително претоварени през първата половина на месеца. До средата му ще сте на прага на нервен срив – или на голямо откритие. Зависи от вас как ще гледате на случващото се. И все пак няма да е срив, а ще е откритието, от което отчаяно се нуждаете. Ще ви покаже какво ви е необходимо, за да бъдете щастливи отново. Позволете това да ви бъде урок. Не можете да правите едно и също и да очаквате различни резултати.

Рак

Месец септември може да ви постави в креативен застой, скъпи Раци. Вие сте хора, които постоянно имат нови и вдъхновяващи идеи. Креативни сте по природа, затова може и да се чувствате претоварени и дори немотивирани през първата половина на месеца. Дори може да си помислите да се откажете изцяло. Но ще се чувствате като изцяло нов човек, когато настъпи втората половина от месеца. Ума ви ще е изпълнен с нови идеи и креативността ви ще бъде в своя пик. Просто сте се нуждаели от почивка! Имате склонност да преследвате целите си до такава степен, че понякога се изтощавате психически и физически, без да го осъзнавате. Ще бъдете презаредени и готови да продължите, стига да си позволите да си отдъхнете.

Лъв

Месец септември ще бъде далеч от скучен за вас, Лъвове. Чувствате се креативни и готови да поемете нови и вълнуващи проекти. Ще ви се отворят няколко нови възможности през този период – независимо дали в кариерата или в личен план. Поемете риска – може да откриете нещото, което ще подобри живота ви завинаги. Не се страхувайте от загубата и се надявайте да получите най-доброто. Може да страдате финансово през това време, затова бъдете наясно колко харчите и колко изкарвате.

Дева

Месец септември е чудесно време за вас. Рожденият ви ден е тогава – или е минал съвсем скоро – и целият период ще бъде едно голямо парти. Празнувайте! В средата на месеца може да се изправите пред дилема, но знайте, че преминавате през период на развитие и лекуване, затова може да бъде болезнено на моменти. Използвайте емоциите си, за да се грижите за себе си и да бъдете по-силни. Открийте кои са страстите ви – те ще ви водят към смисъла на живота и правилното място за вас в този свят. Не е нужно да се чудите повече – отговорите ще бъдат съвсем ясни.

Везни

Месец септември е време за почивка и спокойствие. Напоследък се натоварвахте много, нали, скъпи Везни? Вие сте хора, които обичат да свършват нещата навреме и винаги дават още малко от себе си, за да бъдат най-добрите във всичко. Време е да си отдъхнете и да се фокусирате върху промяната. Ще се почувствате много по-добре, когато се погрижите за собствените си нужди, вместо за това, което другите искат. Поглезете се, купете си нещо хубаво – определено го заслужавате! Отнемете напрежението от плещите си, когато ви е възможно. Вършете домакинската работа, за да се чувствате по-спокойни в обстановката. Просто се наслаждавайте на случващото се. Живеем само веднъж, затова се уверете, че живеете правилно.

Скорпион

Септември ще бъде много зает и събитиен месец за вас. Ще ви бъде трудно да организирате нещата си, тъй като началото на месеца ще е хаотично за вас. Отделете първите две седмици, за да се погрижите за случилото се. Ще си благодарите в края на периода, че сте го направили. Щом почувствате, че нещата са си на мястото, ще можете да мислите ясно. Този месец вашата цел е да се свързвате с нови хора и да си правите планове – краткосрочни и дългосрочни. Има много енергия в тези сектори на живота ви, затова и ще бъдете много заети. Може да се срещнете с някого, който ще промени голяма част от живота ви. Обърнете му внимание, не го оставяйте да ви се изплъзне. Той има урок, който може да ви научи и не искате да го изпуснете.

Стрелец

Месец септември ще бъде много емоционален за вас, Стрелци. Емоциите ви са обострени и ще изпитвате нещата по-силно от обичайното. Обичайното ви харизматично оптимистично отношение може да бъде застрашено в началото на месеца. Като цяло не се чувствате на себе си и не можете да разберете защо. Към средата на месеца нещо ще се промени във вас. Ще изпитате озарение, което напълно ще промени негативното ви настроение и ще започнете отново да се чувствате като щастливото си Аз. Този месец ще се докоснете до духовната си страна, ще започнете да се занимавате с неща като йога, медитация и упражнения за себеусъвършенстване. Няма да имате търпение да опознаете тази нова страна от себе си.

Козирог

Месец септември ще бъде време за ново начало. Искате да започнете на чисто, но ще успеете да го направите само ако оставите миналото зад гърба си. Изпитвате много неприятни чувства към дадени събития, случили се преди и макар да се заричате, че сте ги превъзмогнали, те все още ви преследват. Но е време да оставите демоните си да си починат. Не можете да продължите напред, ако постоянно се връщате в миналото. Време е да простите, забравите и да продължите нататък. Да пием за това!

Водолей

Септември ще бъде месец да се съсредоточите върху целите си, Водолеи. Вие успявате да постигнете това, което сте си наумили, но ще е наложително да работите усърдно, тъй като се стремите да стигнете много далеч. Имате списък с нещата, които искате да постигнете и без съмнение ще направите всичко от него. Но този месец ще бъде различен. Все още се чувствате мотивирани да успявате, но ще го правите с различно темпо. Чувствате се напрегнати да дадете всичко от себе си, за да продължите нататък. Може дори да сте уморени и претоварени. Дайте си време, Водолеи. Животът не е състезание. Важно е да запомните това, особено сега.

Риби

Месец септември ще бъде много щастлив за вас, Риби. Вие сте креативни, уверени и излъчвате позитивни вибрации. Всеки иска да бъде ваш приятел и да прекарва време с вас. Чувствате се добре в кожата си за първи път от много време и това е невероятно. Време е да изградите самочувствието си. Имате склонности да бъдете прекалено сурови към себе си, но сега ще изпитвате самоувереност. Приемете я! Напомнете си колко страхотни сте и наистина  нищо няма да може да ви спре.