Задавали ли сте си въпроса каква майка ще бъдете и как ще ви се отрази майчинството. Всяка жена го прекарва и приема по различен начин. Дали ще бъдете ядосана, тъжна, или пък ще откриете една съвсем нова жена в себе си?

Ето какво казва зодията ви по въпроса:

Овен

Родените под знака на Овена са големи ентусиасти за всичко. Тези майки най-вероятно, ще се хвърлят в процеса с много увереност и плам. Проблемът е, че са склонни да бъдат нетърпеливи и избухливи на моменти. Ето един чудесен начин да балансират енергиите в себе си и да се научат на търпение. Дишайте дълбоко, когато бебето се разплаче или не иска да спи.
Не забравяйте, че сте Овен – вие можете да се справите с всичко!

Телец

Вие често проявявате инат, което не звучи особено приятно за бъдеща майка. Но от друга страна, е много положително за вас, защото каквото и да се случва, ще намерите търпение и начин да се справите с цялата лудница, която ви очаква. Особено, ако бебето ви не е спокойно.
Опитайте се да разчупите обстановката у дома, за да се чувствате добре. Търпението ви ще се отблагодари в един момент.

Близнаци

Ако съдим по зодиакалния знак, Близнаците имат много лица. Мили, внимателни и адаптивни, те ще намерят начин да се справят с всяка ситуация, свързана с дете. Това ги превръща в едни прекрасни родители. Единственото, което може да събори Близнаците, е рутината, а бебето ви ще има нужда от нея, но пък то самото ще е различно всеки ден.
Намерете начин за кратко да излизате от дома си. Фитнес, колело, разходка – всичко ще ви бъде от полза.

Рак

Емоционални, интуитивни и чувствителни - всички тези качество ви правят експерти по бебетата. Това означава обаче, че и често плачете. И сте склонни към депресии. Ако ви налегне следродилна депресия, може да се наложи да потърсите помощ.

Лъв

Лъвовете са креативни и страстни. Имат чудесно чувство за хумор, което се оказва важно, за да бъдат спокойни майки. Понякога се превръщат в арогантни дами, които смятат, че са прави за всичко.
Замислете се над това и знайте, че не знаете всяка тайна на света. Ще се случи да объркате някъде – няма страшно. Точно тогава използвайте уникалното си чувство за хумор.

Дева

Дамите от тази зодия са доста практични и подредени, което означава, че майчинството ще им се отдава лесно. Не обичат да търсят помощ от околните, което може да се превърне в проблем. Ще има моменти, когато ще се нуждаете от нея. Затова преодолейте този недостатък в себе си, преди да се е появило бебето.
Не можете да се справите абсолютно сама. Това ще ви побърка. Ако някой ви предлага помощ, приемайте я и вижте колко добре ще се почувствате.

Везни

Вие не обичате да оставате сами. Склонни сте към самосъжаление, което никак няма да ви бъде полезно с бебе. Задоволявайте нуждата си да бъдете сред хора. Спрете да бъдете толкова критични към себе си, защото вие винаги се справяте добре!

Скорпион

Страстни, състрадателни, емоционални, но когато е нужно, могат да останат много стабилни в емоциите си. Точно това ги превръща в чудесни родители. Знаят как да боравят правилно с емоциите си. Проблемът им е, че са много ревниви и има опасност да не допускат никой до бебето си.
Запомнете, че е хубаво да си вземете малко почивка.

Стрелец

Представителите на тази зодия са доста нетърпеливи по природа. Това създава опасност да се напрегнете, когато не разбирате какво иска вашето бебе. Ако това се случи, повярвайте – то ще усети и ще попие от вашата емоция. И тук положението се влошава. Когато нещата станат сложни се насладете на малко време извън дома. Подишайте малко чист въздух и се върнете презаредили при детето си.

Козирог

Ако съдим по зодиакалния знак, Козирозите са дисциплинирани и отговорни личности, но са и безкомпромисни. Майките, които са родени в този период ще държат да имат строг режим, който да бъде спазван. Най-вероятно няма да допуснат нищо да го наруши.
Все пак, ако новият ви начин на живот не проработи така, както сте си го представяли, ви съветваме да си дадете време, пространство и търпение да се нагодите с новото начинание. Добрата новина е, че Козирозите се учат бързо – само се отпуснете и се опитайте да се насладите на процеса.

Водолей

Хората, родени под този знак, мразят да се чувстват отегчени, така че се подгответе, че е възможно да ви се случи. Не се напрягайте, а приемете всичко, което се случва като нещо ново, непознато и интересно – каквото всъщност е! Ако ситуацията позволява (и бебето ви), канете си гости и приятели, които да поддържат на ниво нуждата ви от социални контакти.

Риби

Състрадателни и внимателни, хората от тази зодия може да се чувстват странно в началото. Тъй като малко се доверяват на себе си, в началото ще им е трудно, докато осъзнаят, че правят правилните неща с бебето си. Рибите обичат да спят и да се изолират от света за известно време, поради тази причина може да им е некомфортно през по-голямата част от майчинството.
Намерете начин да излизате навън. Ако не се получава, поканете някой на който имате доверие, за да имате възможност да обмените опит и да поговорите за нещата, които ви притесняват.