Когато открием истинската любов, сме изпълнени с надежда, удовлетворение и сили, които могат да победят всичко, което се изправи срещу нас. Но заедно с любовта идват и компромисите и ежедневната битка за човека до нас. Знаеш ли обаче, че неволно би могла да развалиш розовия свят, в който живееш и то само заради черта в характера си, която така и не се опитваш да премахнеш...

Ето коя е твоята и какво трябва да направиш, ако искаш тази любов да бъде последната:

Овен

Разваляш връзката си със своята непредсказуемост, която обърква партньора ти. Непостоянна и темпераментна, ти действаш импулсивно и на момента. Да бъдат с теб е емоционално пътуване с влакче на ужасите в увеселителен парк, което рано или късно ще се отрази на връзката ти.

Телец

Разрушаваш връзката си със своята съпротива срещу промените. Когато нещо се обърка, ти чувстваш, че светът ти е разклатен и естествено твоят партньор трябва да понесе гнева ти. Разбира се, че промените са болезнени и често нежелани, но понякога най-добрият начин да се справиш, е да се напасваш заедно тях.

Близнаци

Разваляш отношенията си, защото си твърде заета, за да дадеш приоритет на връзката си. Не е тайна, че си общителна личност, отдадена на работата си и на множеството си хобита. Трябва обаче да запомниш, че партньорът ти е също толкова важен и трябва да можеш да отделяш време, за да се погрижиш и за неговите нужди.

Рак

Разваляш връзката си, защото често си емоционално недостъпна. Като един от най-чувствителните знаци, ти се страхуваш да не пострадаш и изключваш емоциите си, за да избегнеш да бъдеш наранена. Това е разрушително за връзката ти и в крайна сметка може да отблъсне партньора ти завинаги.

Лъв

Разваляш връзката си, защото се фокусираш твърде много върху себе си. Смяташ, че светът се върти около теб и всички останали трябва да се отнасят към теб по този начин. И тъй като всичко е свързано само и единствено с теб, това води до пренебрегване на нуждите на партньора ти.

Дева

Ти разрушаваш връзката си, защото търсиш съвършенство в нея. Но както всичко в този живот и връзките не са перфектни и трябва да се освободиш от съсредоточаването само и единствено в това да „поправяш” партньора си. Вместо да си прекалено взискателна към малките разногласия, ги приеми такива, каквито са и ще видиш колко по-лесно ще бъде всичко.

Везни

Разрушаваш връзката си, защото се стремиш да избегнеш конфликтите. Но по ирония на съдбата, в опита си да поддържаш връзката си хармонична, ти ставаш пасивно-агресивна, вместо да се изправиш директно пред проблема. Това причинява допълнително напрежение и би могло да доведе до нейното разпадане.

Скорпион

Ти разрушаваш връзката си, заради прекалено силното си желание за контрол. Няма съмнение, че си предана и отдадена на партньора си, но заедно с това си и властна и контролираща, когато почувстваш, че тойти не отвръща със същата скорост на чувствата ти като теб.

Стрелец

Разваляш връзката си, защото постоянно се нуждаеш от някакъв трепет в нея. Да, да бъдеш с партньора си завинаги е все едно да сте въвлечени в общо приключение, но също така в нея трябва да има и стабилност, зрялост и отговорност. Време е да се замислиш и да намериш отдадеността за също толкова вълнуваща.

Козирог

Ти разрушаваш връзката си, защото имаш големи очаквания към партньора си. Поставяш успеха като приоритет пред себе си и няма да се спреш, докато не постигнеш целта си. Едно обаче е сигурно - трябва да разбереш, че партньорът ти не е като теб и всеки се движи с различно темпо.

Водолей

Разваляш връзката си, защото ти е трудно да изразиш чувствата си. Не ти е никак лесно да покажеш открито любовта и признателността към партньора си. Но трябва да превърнеш това в свой приоритет, за да можеш да се раздваш дълго време на любовта на любимия си.

Риби

Ти разрушаваш връзката си, защото си погълната от своята креативност и утопична природа. Докато твоят партньор се опитва да те приземи обратно на земята, ти по-скоро плуваш още по-надълбоко в своя си свят, оставяйки го напълно неспособен да те разбере. А това не води към нищо дълготрайно...