Обичаш ли аромата на кафе рано сутрин? Събуждаш ли се готова за поредната доза кофеин, от която ще се чувстваш добре цял ден? Наслаждаваш ли се на разходките с приятелки, посещавайки любимото си кафене всеки ден? Ако си от този тип жени, определено трябва да прочетеш следващите редове. Една чаша кафе издава повече, отколкото си мислиш. Разбери какво имаме предвид и прецени на кой тип гореща напитка вече ще казваш „здравей” щом отвориш очи.

Започваме с едно горещо Еспресо – дамите, които са негови почитателки са мили, добри и приятелски настроени. Бързо се адаптират. Всъщност, вие харесвате вкуса на кафе, това е рядка, но уникална черта.


Двойно Еспресо – Вие сте трудолюбиви и практични.

Продължаваме с почитателките на тройното Еспресо – те са ентусиазирани  и завладяващи. Вие сте се събудили още в края на 90-те.

„Поръчай ми едно Лате, докато разсъждавам”, това сигурно са думите на всяко момиче, което си го поръча. Хубаво е, че мислят, но често са и нерешителни. В един свят, пълен с непознати, те ще изберат безопасното.


Любителките на Макиатото са сдържани, големи традиционалистки.

Американо... за спокойните и добросъвестни дами. Те оценяват и се радват на малки неща в живота, като пикниците в парка и чуруликането на птичките.

Coffee To-Go – сериозни и фокусирани над важните неща. Според вас, когато нещата се усложнят, „трудното” получава червен картон, защото чашата е прекалено гореща.


Мока – тези хора обичат да се забавляват. Изключително креативни са. Мразят вкуса на кафето, но се нуждаете от събуждане, така че импровизирате.

Капучино – вие сте добросърдечни. От време на време се отнасяте и приятелите ви трябва да ви напомнят да избършите пяната от устните си.

Айс кафе – за тези хора отстояването и прямотата са на първо място. Не позволявате на сезоните да диктуват живота ви и обичате... сламки.


Експресо – вие сте умни, дразнещи... или и двете едновременно. Съзнателно или не, произнасяте грешно еСпресо. Така или иначе те мразя...

Фрапучино – щастливи и пълни с енергия. Казвате, че обичате кафето, но всъщност обичате само сладоледа.