X

Какво казва кафето ти за теб

от в 09:18 на 12.08.2013 в Хороскоп | Зодиите и аз


Какво казва кафето ти за теб

Какво казва кафето ти за теб

Обичаш ли аромата на кафе рано сутрин? Събуждаш ли се готова за поредната доза кофеин, от която ще се чувстваш добре цял ден? Наслаждаваш ли се на разходките с приятелки, посещавайки любимото си кафене всеки ден? Ако си от този тип жени, определено трябва да прочетеш следващите редове. Една чаша кафе издава повече, отколкото си мислиш. Разбери какво имаме предвид и прецени на кой тип гореща напитка вече ще казваш „здравей” щом отвориш очи.

Започваме с едно горещо Еспресо – дамите, които са негови почитателки са мили, добри и приятелски настроени. Бързо се адаптират. Всъщност, вие харесвате вкуса на кафе, това е рядка, но уникална черта.


Двойно Еспресо – Вие сте трудолюбиви и практични.

Продължаваме с почитателките на тройното Еспресо – те са ентусиазирани  и завладяващи. Вие сте се събудили още в края на 90-те.

„Поръчай ми едно Лате, докато разсъждавам”, това сигурно са думите на всяко момиче, което си го поръча. Хубаво е, че мислят, но често са и нерешителни. В един свят, пълен с непознати, те ще изберат безопасното.


Любителките на Макиатото са сдържани, големи традиционалистки.

Американо... за спокойните и добросъвестни дами. Те оценяват и се радват на малки неща в живота, като пикниците в парка и чуруликането на птичките.

Coffee To-Go – сериозни и фокусирани над важните неща. Според вас, когато нещата се усложнят, „трудното” получава червен картон, защото чашата е прекалено гореща.


Мока – тези хора обичат да се забавляват. Изключително креативни са. Мразят вкуса на кафето, но се нуждаете от събуждане, така че импровизирате.

Капучино – вие сте добросърдечни. От време на време се отнасяте и приятелите ви трябва да ви напомнят да избършите пяната от устните си.

Айс кафе – за тези хора отстояването и прямотата са на първо място. Не позволявате на сезоните да диктуват живота ви и обичате... сламки.


Експресо – вие сте умни, дразнещи... или и двете едновременно. Съзнателно или не, произнасяте грешно еСпресо. Така или иначе те мразя...

Фрапучино – щастливи и пълни с енергия. Казвате, че обичате кафето, но всъщност обичате само сладоледа.

 Теми   кафе | характер

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.