Всеки човек рано или късно си задава въпроса: „Защо живея? Кой съм аз и каква е целта на престоя ми тук, на земята? Защо съм роден? През 2024-та година много хора преминават през трансформация докато работят със своето подсъзнание, усещайки вътрешни дълбоки процеси. Напълно е нормално да търсим знаци и отговори.

Какво представлява кармата и как е свързана датата на раждане с нея? Как тази информация ще ви помогне да разберете своя жизнен път? За това разказва нумерологът Карина Кочарова.

Кармата е съвкупността от действия, извършени от човек, и техните последствия, които определят съдбата и естеството на неговото ново раждане и прераждане. С други думи, това е всичко, което мислим, казваме и правим. Препоръчително е всеки да работи върху кармата си, като един от инструментите, който идва на помощ е коригиращата нумерология.

Как работи кармата

Кармата е кантар. Ако обръщате повече внимание на една сфера в живота, повече отколкото на друга, тогава слагате повече тежест от едната страна на везната и следователно балансът се нарушава. В резултат веднага получавате кармичен урок. Добре е, ако осъзнаете, че сте сгрешили. Ами ако не? Тогава няма равновесие, баланс и всичко не върви така, както искате, всичко е „с главата надолу“.

За всеки човек можете да разберете какви са кармичните му уроци и задачи по датата му на раждане. Те могат да се всякакви. Например, жените с мъжки характер имат кармата на „императора“. Друга често срещана кармична задача е „магьосникът“, когато имате магически знания, но не знаете как да ги използвате.

Основна кармична задача по датата ви на раждане

Влиянието на кармата се усеща най-силно от хората, родени на 8-мо, 10-то, 13-то, 26-то и 28-мо число от всеки месец.

Хората, родени с код 8, са най-свързани чрез невидими енергийни нишки с кармата на свои минали прераждания. Когато се сметне, този код може да е в различни точки на матрицата, но определено го имате, ако сте родени на 8-ми или 26-ти от който и да е месец. Хората с този код непрекъснато работят за подобряване на кармата си. Те се интересуват от различни методи за подобряване на съдбата си, като често посещават обучения и семинари. Основната задача е да разберете причинно-следствения закон в живота си, да го различите и да се научите да го виждате в живота на другите хора. Важно е не да се борим за справедливост, а да разкриваме мъдростта и да изучаваме законите на Вселената.

Код 10 (ако сте родени на 28-мо или 10-то число от който и да е месец) показва, че душата е имала много изпитания в минал живот, така че ще има много подаръци и късмет в този живот. В реалния живот ще ви помогне лекотата и мотото „Всичко ще бъде наред!“.

Ако сте родени на 13-ти, тогава в живота ви винаги ще се случват трансформации и промени. Довършете всичко старо и едва тогава лесно започнете нови неща.

Родени на 1-во число от всеки месец. Вашата задача е да изявявате себе си, да повишите самочувствието си и да станете номер едно.

Родени на 2-ро число от всеки месец. Урокът е да бъдете честни със себе си и другите, да се научите да преговаряте и да изграждате качествени взаимоотношения.

Родени на 3-ти, 30-ти, 4-ти, 31-ви от всеки месец. За жените е важно да проявят своята мекота, нежност и да станат „императрици“, да вдъхновяват мъжете и да излъчват енергия във всички области на живота. Мъжете трябва да станат решителни, надеждни, да поемат отговорност за себе си и семейството си, любимата жена, децата и да се научат да печелят пари.

Родените на 5-ти или 23-ти от всеки месец. Развийте гъвкавост, прекарвайте време със семейството си, станете добър учител, но не учете всички около вас какво и как да правят всичко само по вашия метод.

Родените на 6-ти и 24-ти всеки месец. Вашата задача е да се научите да обичате себе си и другите, да слушате интуицията си и да направите правилния избор, а не да идеализирате всичко около вас.

Родените на 7-ми и 25-ти всеки месец. Вашата задача е да си поставяте цели и да ги постигате мирно и кротко и по възможно най-краткия път.

Родените на 9-то или 27-мо число от всеки месец. Ключовият урок е да се научите да се доверявате, да споделяте знания и да вярвате в своята мъдрост и дълбочина.

Родените на 11-то или 29-то число от всеки месец. Вашият урок е да насочите силата си към създаване и творене, да си почивате и да не работите прекалено много.

Ако сте родени на 12-то число на всеки месец. Задачата ви е да се освободите от оплакванията и да можете да изградите лични граници.

Ако сте родени на 14-то число на всеки месец. Задачата ви е да се научите да чувате себе си и да показвате искреност във всичко.

Ако сте родени на 15-то число на всеки месец. Задачата ви е да намалите манипулациите и да се отнасяте към хората така, както искате да се отнасят те към вас.

Ако сте родени на 16-то число от всеки месец. Задачата е да развиете духовното знание и да се научите да съвместявате духовното и материалното.

Ако сте родени на 17-то число от който и да е месец. Задачата ви е да повярвате в своя гений и да станете звезда, която да носи светлина в живота на другите.

Ако сте родени на 18-то число от който и да е месец. Задачата ви е да се противопоставите на страховете си и да мислите позитивно.

Ако сте родени на 19-то число от който и да е месец. Задачата е да разпределите енергията си върху голям брой неща и проекти, а не да се съсредоточавате само върху една или две области в живота.

Ако сте родени на 20-то число от който и да е месец. Задачата ви е да се развиете интуицията си, да установите добри отношения със семейството си, а не да съдите родителите си.

Ако сте родени на 21-во число от който и да е месец. Задачата ви е участие в глобални, мащабни проекти, с които да помагате и обединявате хората и целия свят.

Ако сте родени на 22-ро число от който и да е месец. Задачата ви е да дадете свобода на себе си и на другите. Само вие сте авторът на живота си и можете да изберете най-доброто за себе си.

Защо е важно да знаете своята кармична задача?

За всеки е важно да коригира грешките от минали свои прераждания и да изпълнява задачи и учи уроци. Защо това е важно? Това пряко засяга отношенията с партньора и растежа на финансовия поток и професионалната реализация в реалния живот.

От раждането си всеки има свой кармичен урок, който може да научи. Важно е обаче да направите това преди да навършите 40-годишна възраст. По-рано е възможно, по-късно не е препоръчително, но също е възможно. Не забравяйте, че всичко е във вашите ръце. Ако не следваме задачата си, тогава може да се натъкнем на предателства и трудности в живота. Последствията могат да бъдат много, но основното е да няма трусове в отношенията ви с партньора или в доходите ви. Ако има много действия, но не виждате промени, това означава, че най-важното ви е убягнало.

С помощта на коригиращата нумерология можете също да разберете кармичната задача на душата си спрямо датата на раждане. Тази информация вече не се основава на рожденото ви число, но също е важна. Душата на всеки човек в минал живот е живяла в друго тяло и не е научила определен урок, тоест е живяла живота си без да приключи някоя задача. В настоящия живот душата идва в ново тяло и за нея е важно да научи определен кармичен урок от минал живот. Няма „лоши карми“ – те просто са различни и ни се дават според силите ни.

Как да улесним пътя си

Открийте вашата задача или урок и започнете да го изпълнявате. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Кармичната задача не е наказание, а възможност. Живеем в невероятно време, когато можете да получите съвети и да промените живота си, важното е да искате и да действате и така ще успеете.