Чувствали ли сте някога, че в живота ви има определени проблеми, които просто не можете да разрешите, независимо колко много се стараете? Всъщност те са толкова повтарящи се, че може би е имало моменти, в които сте възкликвали "Защо аз?" И сте прави.

Отговорът е, че вероятно имате неразрешена карма от миналото и душата ви е избрана да я разреши в този живот. Ето защо се сблъсквате с конкретните трудности. Най-често срещаните кармични дългове са свързани със самочувствието, здравословните взаимоотношения, финансовите нужди, здравето и др. Ако успеем да определим какъв е кармичният ни проблем, тогава ще разберем причината за предизвикателствата, пред които сме изправени, и така ще имаме възможност да ги разрешим.

Може да разберете каква карма имате да разрешавате в този живот като просто направите този бърз тест. Без да мислите много, напълно без усилие, изберете една от трите форми на снимката. След това прочетете по-долу тълкуването за съответната фигура, която сте избрали.

Резултати

Ако сте избрали първата фигура

Ако сте избрали първата форма на снимката, неразрешената ви карма е свързана с неспособността ви да се освободите от токсични връзки и да продължите напред в живота.

В минал живот вероятно сте били самотни, пренебрегвани и изоставяни от хората, които сте обичали. Затова в този живот желаете и се опитвате да виждате най-доброто във всички, въпреки че виждате какви жестоки характери са те. Опитвате се да ги задържите, независимо от вредата, която причинявате на себе си. Но такива отношения не се получават, защото винаги се оказвате сами и наранени.

Важно е да разберете, че не можете да контролирате отношението на другите хора и, че хората неизбежно ще ви наранят в някакъв момент, дори и да ги обичате толкова много. Това е състояние, което можете да изживеете със семейството си, с приятелите си, с любимия, с партньорите си или дори с колегите си. Доверете се на интуицията си и приемете предупредителните знаци, за които обикновено си затваряте очите. 

Ако сте избрали втората фигура

Ако сте избрали втората фигура, вашата неразрешена карма е, че се съмнявате в себе си и по този начин унищожавате целите си.

В предишния си живот вероятно сте взели някои грешни решения, които са причинили големи щети на вас и на близките ви - финансови, физически или дори психически. Резултатът е, че в този живот страдате от липса на увереност. Но всички ние допускаме грешки. В това няма нищо лошо.

Важното е да осъзнаете начина, по който се справяте с грешките си. Дайте си време, помислете за всички положителни неща, които сте направили в живота си. Бъдете организирани и винаги се опитвайте да се подобрявате. Не обикаляйте и не питайте други хора за предложения или решения. Бъдете свой собствен водач и прогонете ограниченията от живота си, които сами си налагате.

Ако сте избрали третата фигура

Ако сте избрали третата форма, неразрешената ви карма е свързана с трудностите ви да се доверявате на други хора.

Най-вероятно в миналия си живот сте били предадени от хора, на които сте имали доверие. Това задкулисие е довело до това, че в този живот имате проблеми с доверието към хората. Срещате хора, които се нуждаят от вашето доверие, а вие се колебаете или отказвате да им го дадете.

Бъдете търпеливи. Запознайте се с даден човек и поне за 3 - 4 месеца го наблюдавайте добре. Отначало може да не стигнете до никакви заключения, но скоро признаците ще се проявят. Така ще разберете дали можете да му се доверите или не. Активирайте интуицията си и чак след това вземете решение за мястото, което този човек ще има в живота ви.