Да кажеш на някого думите "обичам те" и да покажеш любовта си към него са две неща, които са изключително важни за успеха на една връзка.

В допълнение към всички начини, по които можете да покажете любовта си, има и безброй начини, по които всеки от нас тайно казва "обичам те" на хората в живота си и които вероятно изпълняваме през повечето дни, без да го забелязваме.

Като цяло ни учат, че ако искаме романтичните ни взаимоотношения да проработят, не можем да се страхуваме да кажем на партньора си какво чувстваме и че трябва да обръщаме голямо внимание на всички различни начини, по които можем да изразим любовта си към партньора си. Както чрез действия, така и чрез изричането на тези специални три думи.

Да откриете личния начин, по който показвате обичта си може да ви помогне да изградите по-дълбока връзка с вашия романтичен партньор.

Всъщност, ако понякога се чувствате пренебрегнати или необичани в романтичната си връзка, определянето на тайния начин, по който партньорът ви показва любовта си, може да обогати не само самата ви връзка, но и вашето разбиране и признателност към партньора ви.

Ключът към дълготрайната връзка е интимността и ако можете да намерите нови начини да опознаете партньора си по-дълбоко, сте на път да постигнете успех.

Този бърз и лесен тест ви помага да разберете тайните начини, по които вие или партньорът ви изразявате любовта си един към друг. Всичко, което трябва да направите, е да погледнете изображението по-долу и да запишете първото нещо, което виждате.

След това превъртете надолу, за да видите какво разкрива този личностен тест за тайния начин, по който казвате "Обичам те" на партньора си.

1. Ако първо сте видели къщата

Ако сте видели първо къщата, когато сте гледали това изображение, домът и сигурността са много важни за вас. Обичате да излизате в града от време на време, но ако искате да се чувствате добре отпочинали, възстановени и щастливи, трябва да прекарвате времето си в дома си, заобиколени от хора (и предмети), които абсолютно обожавате. Вие сте като живото въплъщение на уютно вълнено одеяло пред топъл огън. 
Тайният начин, по който казвате "Обичам те", е като храните хората, за които ви е грижа. Винаги печете или приготвяте нещо и дори когато нямате време да приготвяте сами лакомства, нищо не ви прави по-щастливи от това да намерите пакетче бадеми в чантата си, за да ги подадете на любимия си. Храненето им е вашият личен, таен начин да им кажете колко много ги обожавате.

2. Ако сте видели луната първи

Ако при разглеждането на това изображение първо сте видели луната, значи сте мечтател по душа. Може да изглеждате като напълно здраво стъпили на земята и отговорни и макар това да е вярно, никога не сте успели да разклатите чувствителността си на мечтател. Обичате да пишете или да танцувате, или да оценявате и двете форми на изкуство, когато другите ги споделят със света. Духовната и творческата страна на света е това, което ви вдъхновява и ви движи.

Тайният начин, по който казвате "Обичам те", е чрез артистично изразяване. Не можете да не включите любимия си във всяко творческо произведение, което сте си поставили за цел да завършите. Ако това е стихотворение, може би то е посветено на него. Ако е картина, може би ще нарисувате тревата в същия нюанс като очите им. Може да не ходите и да не провъзгласявате любовта си гръмко от върха на планината, но в творческия ви живот тя е навсякъде. 

3. Ако първо сте видели вълка

Ако първо сте видели вълка, когато сте погледнали това изображение, вие сте страстен човек. Обичате да изпитвате постоянна наслада. Вие сте от хората, които започват парти само с влизането си в стаята. Винаги имате под ръка пълен бар, а когато приятелите ви се отбият при вас, могат да очакват да бъдат почерпени с вечеря от три ястия, която приготвяте без усилие, докато им разказвате истории за последните си романтични бягства с любимия човек.

Тайният начин, по който казвате "Обичам те", е чрез физическо докосване. За вас е безсмислено да казвате "обичам те", когато можете нежно да пощипнете някого по ухото. В края на краищата, за вас едно докосване винаги е казвало много повече, отколкото думите някога биха могли. Малките, сладки, физически жестове са вашият начин да кажете на любимия човек колко много означава за вас. Разбира се, вие обичате нещата да се случват страстно и грубо, но именно нежното притискане във врата разкрива вашата по-мека, по-романтична и любяща страна.

4. Ако първо сте видели дърветата

Ако сте видели първо дърветата, когато сте гледали това изображение, вие сте човек, който е бил нараняван преди. Когато става въпрос за любов, да държите под око собствения си емоционален багаж е нещо обичайно. Въпреки това вие сте човек, който усеща нещата малко по-силно от всички останали. Така че това, което може да е малък удар за един човек, може да ви накара да се сринете за седмици или месеци наред. Все още сте обнадеждени, но вече сте се опарили - и това си личи.

Тайният начин да кажете "Обичам те" е като се отворите. Да се чувствате емоционално уязвими пред партньора си е най-добрият начин да установите истинска интимност и вие знаете това. Да казвате "Обичам те" и да правите хубави неща е добре, но не сте истински влюбени, докато не споделите тайните си надежди и страхове с партньора си. Може да изглежда малко, но дори най-малката емоционална достъпност от ваша страна е огромен акт на любов.

5. Ако първо сте видели лицето

Ако сте видели лицето първи, когато сте гледали това изображение, вие сте човек, известен с това, че е силно интуитивен по отношение на другите. Човек, който мечтае за големи неща и който може да си поставя и реализира сериозни цели. Докато всички останали се притесняват за детайлите, вие сглобявате голяма картина, която е толкова обмислена, че няма нужда да се притеснявате, защото знаете, че всичко ще се получи така, както трябва. Вие сте естествен лидер и имате аурата на спокойствие, за да го докажете.

Тайният начин, по който казвате "Обичам те", е чрез планиране на време, в което да бъдете заедно. Това може да звучи като противоположност на романтиката, но истината е, че за вас няма по-добър израз на любов от това да запишете нечие име в календара си в определено и строго охранявано време и място. Имате толкова много неща, които се случват през цялото време, че когато го превърнете в приоритет, вие не просто казвате, че приемате връзката си сериозно, а казвате, че го обичате, и ако той си заслужава, ще разбере това.