Мишел дьо Нострадам е роден на 14 декември 1503 година. Той е астролог и пророк, а мнозина смятат, че той е предрекъл значими събития за целия свят като управлението на Хитлер, президента Доналд Тръмп и 11-ти септември.

А ето и какви са предсказанията на Нострадамус за 2018-та година.

Предупреждаваме ви, че някои от предсказанията са наистина страшни и според тях планетата ни ще се промени завинаги.

Според френския пророк през 2018-та година на света ще му се наложи да се справя с промени, непознати до момента. Светът ще бъде разтърсен от природни бедствия.

Голямата война

Мнозина тълкуват предсказанията му за 2018-та година като началото на Трета световна война. Предсказанието гласи: „Голямата война ще започне във Франция и след това цяла Европа ще бъде нападната. Тя ще бъде дълга и ужасяваща и когато най-накрая се възцари мир, малцина ще могат да му се радват.“

Земетресения и наводнения

Според друго предсказания през 2018-та година ще има нетипични земетресения и наводнения. Сили земетресения ще разтърсят крехката ни планета, наводненията по целия свят ще бъдат невиждани досега.

Голямо изригване на вулкана Везувий

Предсказанията на Нострадамус дават информация за вулкана Везувий, който ще изригне и ще разтърси цяла Италия.

Финансов колапс

Друго предсказание на френския пророк гласи, че 2018-та ще донесе финансови затруднения и ще настъпи финансова криза.
И макар да няма каквито и да било доказателства, че това ще се случи, мнозина вярват на тези пророчества. Предсказанията на Нострадамус се смятат за едни от най-точните. Френският пророк и Баба Ванга са сред най-уважаваните пророци за всички времена в целия свят.