Мишел дьо Нострадам е роден на 14 декември 1503 година. Той е астролог и пророк, а мнозина смятат, че той е предрекъл значими събития за целия свят като управлението на Хитлер, президента Доналд Тръмп и 11-ти септември.

А сега идва време да разберем какви са предсказанията на Нострадамус за предстоящата 2019-та година. 

За съжаление, предсказанията на пророка не вещаят нищо добро.

Според Нострадамус 2019-та година ще премине под знака на справедливостта, земетресенията и ураганите, които най-вероятно ще настъпят през януари, април, юли и октомври. 

1. Според предсказанията през 2019-та година няколко държави в Европа ще бъдат наводнени, сред които Унгария. Италия, Чехия, Великобритания. 

2. Както Европа, така и САЩ ще се сблъскат с проблеми с имиграцията, както и с тероризма. 

3. Религиозният екстремизъм ще продължава да властва в Близкия Изток, което ще бъде причината за увеличаване броя на имигрантите.

4. Друго пророчество гласи, че климатичните промени ще продължат и лидерите на големите държави ще въведат нови правила за ограничаване на замърсяването на въздуха. 

5. Може би най-страшното предсказание на Нострадамус гласи, че през 2019-та година ще избухне Трета световна война, в която ще участват две Суперсили, а войната ще продължи 27 години. 

6. Нострадамус е предсказал, че през 2019-та година животните ще бъдат по-близо до хората и ще има хора, които ще могат да разговарят с тях. 

7. Може би най-положителното предсказание гласи, че през предстоящата година медицината ще напредне много. Според пророка хората ще могат да живеят до 200 години.