Може да се каже, че денят на нашия рожден ден със сигурност е най-щастливият от всички празници, тъй като именно тогава получаваме най-много и най-хубави изненади. Именно тези незабравими партита, дългоочаквани подаръци и дори пристигането на някой стар приятел, ни позволяват да се забавляваме и никога да не искаме този момент да свърши. Но знаеш ли, че денят, в който си се родила, определя какъв да бъде твоят вътрешен свят? Днес ще те запознаем с твоята „тайна“ личност и ще ти помогнем да опознаеш по-добре своето истинско АЗ.

1, 2 и 3

Родена си на първия ден от месеца? Тогава поздравления за теб. Освен, че си първа сред рождениците, нека ти представим няколко интересни факта за теб и характера ти. Ти си независима, силна и амбициозна. Нищо не може да те спре, затова хората те избират за лидер без да се замислят. Датата 2-ри, пък показва доста по-различни качества. Сред тях са невероятен романтизъм и способност хората, родени на тази дата, да виждат и усещат чувствителната страна на нещата. Затова ще ти дадем един съвет: трябва да се възползваш от тези два големи добродетели! А дали не си родена на късметлийската дата 3-ти? Ако е така, значи ти си много щастлива, тъй като огромното влияние на датата ти помага да бъдеш изключително оптимистична и да проявяваш чувство за хумор извън обичайното, което е чудесно.

4, 5 и 6

Дали не си се родила на 4-ти? Близките ти трябва да се чувстват наистина горди с теб: от малка си работлива и не те е страх от задачите, които живота ти дава. Винаги даваш всичко от себе си, така че другите да се чувстват комфортно. Ти има невероятна воля! Ако си дошла на този свят на 5-ти, ще ти кажем следното: свободата и общуването са две от чертите, които най-добре те описват. Любопитна си по природа и винаги търсиш смисъла на всичко около теб. Нека не забравяме и родените на 6-ти: на първо място трябва да споменем щедростта и артистичния им талант като технидобродетели. Те са честни и точно това ги прави страхотни хора.

7, 8 и 9

Хората, които са родени на седмия ден от месеца са ученици за пример. Тяхната интелигентност е на невероятно ниво, така че са склонни да се отличават по въпросите, свързани с науката и изобретенията. А ако празнуваш на 8-ми? Тези, родени на тази дата, обикновено са хора с огромна ораторска способност и необичайна амбиция: политиката е тяхната перфектна професия, но трябва да внимават с парите, които идват в ръцете им. Ако си родена на 9-и, значи си късметлийка! Ти си чудесна във връзките, които имаш, а твоята супер сила е, че можеш да прощаваш и забравяш.

10, 11 и 12

Тези, родени на 10-иия ден, имат голямо сърце и невероятно чиста и невинна душа, заради което обикновено са заобиколени от приятели и близки. Те успяват да постигнат целите си, защото полагат нужните усилия. Празнуваш ли рождения си ден на 11-и, ще ти кажем следното: ти си изключително духовна. Разумна си и често си сред първите, които намират решение на конкретен проблем. А относно родените на 12-и, всички знаем, че това число е свещено число и дава на хората родени под него особена енергия и огромен организационен капацитет.

13, 14 и 15

Нека да поговорим за датата 13-ти. Може ли това да е най-лошата дата за раждане? Вероятно, тъй като родените именно на тази дата са по характер доста потайни и не приемат промените, които животът поставя пред тях. За щастие те са отлични в работата си, така че поне в това отношение ще триумфират. Ако си роден на 14-ти, нека ти кажем, че притежаваш невероятно първично привличане. Не можеш да се съмняваш и за минута, че човекът, когото обичаш най-много, ще падне в краката ти. А какво можем да кажем за хората, родени на 15-ти? Техният най-голям талант е поезията и творчеството и усещат безпогрешно кога техните близки се нуждаят от подкрепа и обич.

16, 17 и 18

Завиждаме на хора, родени на 16-ти, защото чувството им за отговорност, щедрост и дори тяхното образование ги правят уникални и достойни за възхищение. Същото се случва и с късметлиите, родени на 17-ти: физическата им сила е извън всякакво съмнение, но могат да бъдат и големи инати, когато някой откаже да им помогне в даден момент. Дали пък не си родена на 18-ти? Ако е така, значи си сред избраните, тъй като се характеризираш като човек, който е предназначен да промени света. Не можеш да пренебрегнеш несправедливостта, но понякога реагираш първосигнално и без да мислиш.

19, 20 и 21

Тези, които са родени на 19-ти, се отличават от останалите, тъй като предпочитат материалните блага: нищо не може да ги направи по-щастливи от торба с пари, богата вечеря и спортна кола. В случай, че си дошла на този свят на 20-тия ден, трябва да знаеш, че си верен и искрен приятел. Имаш и дива страна, която не се колебай да показваш, когато си с приятелите си, така всеки ще си прекарва чудесно. Ако си се родила на 21-ви, нека ти кажем, че това е феноменално! Обичаш живота над всичко и се възползваш от всеки миг, тъй като знаеш, че няма да продължи вечно.

22, 23 и 24

Родените под числото 22 са брилянтни и победители по природа. Обичат да учат другите и да даряват останалата част от света със своето огромно познание за всички аспекти на живота. А какво става, ако празнуваш на 23-ти? Няма съмнение, че имаш авантюристичен дух, от когото трябва да се възползваш. Твоят ентусиазъм и желязната ти решителност са жизненоважни, когато предприемаш пътуване до определена дестинация. Следват хората, които са се родили на 24-ти. Те са много сигурни и преценяват подробно всяка ситуация, преди да вземат решение. За тях храната играе основна роля в живота им.

25, 26 и 27

Дали пък си родена на 25-ти? Тогава знаеш повече от достатъчно какво означава това. Мистицизмът е една от чертите ти, които те характеризират най-много, с изключение на предпазливостта. Лесно забелязваш, ако си тръгнала да правиш грешка, което означава, че почти винаги жънеш успех. А какво можем да кажем за 26-ти? В този случай верността е едно от качествата ти, което те определя най-много. Ти си талантлива и не се и съмняваме, че ще постигнеш голям успех в работата, на която си се посветила. Тези, родени на 27-ми, са безпогрешни, когато някой има нужда да бъде изслушан и винаги помагат на тези, които имат проблеми. Състраданието винаги присъства в техните мисли.

28 и 29

Тези, родени на 28-ми имат качества, което другите хора не притежават: отговорност и способност да успяват във всяка ситуация. Уважаването и зачитането на правилата са две от силните им сили, което им помага да бъдат безпристрастни в споровете. От друга страна, ако говорим за родените на 29-ти, трябва да споменем, че те имат голям емоционален потенциал. Често се влюбват изцяло в първия човек, който срещнат на улицата, така че трябва да се научат да се контролират. В допълнение, те са първите, които влизат в приключение.

30 и 31

Знаеш ли, че ако си родена на 30-ти, имаш страхотна памет? Имаш доказателство за всичко, което се е случило през живота ти, така че никой не може да те измами. Емоционалната ти интелигентност е в състояние да реши всичките ти проблеми, но в много случаи инстинктът ти може да те провали в най-лошия момент. Ами ако си родена на 31-вия ден от месеца? Поздравления, защото имаш уникален стил, който ти позволява да постигнеш успех във всичко, което започнеш. „творчество“ и „независимост“ са думите, които те описват перфектно, както и фактът, че обожаваш да изучаваш всичко ново в живота ти.