Всички знаем, че очите са прозорци към душата, а интересното е, че техният цвят може да разкрие много за характера ни, включително за това какви сме в леглото и от какъв партньор имаме нужда.

Черни очи

Хората с много тъмни очи са лидери по природа, те имат бърз и пъргав ум, който им помага лесно да излизат от напрегнати ситуации. Черните очи, които всъщност са просто много тъмнокафяви, са доста рядко срещани и затова са смятани за мистериозни и потайни, затова на теб ти трябва партньор, който е също толкова енигматичен и загадъчен. Ти мразиш еднообразието в леглото и някой обикновен мъж няма да те задоволи.

Кафяви очи

Според проучванията хората са по-склонни да се доверяват на хората с кафяви очи, отколкото на тези със светли, така че вероятно имаш много приятели. В леглото и в живота си спонтанна и различна, хората трудно те забравят, защото оставяш траен отпечатък в душата им. Това е така, защото си креативна и много чувствена, обичаш да доставяш удоволствие на партньорите си и да ги изненадваш. В любовта си всеотдайна и много вярна. На теб ти трябва партньор, който е също толкова всеотдаен в леглото и извън него.

Сини очи

Ти притежаваш изумителна вътрешна сила и си много амбициозна в живота. В леглото си истинска вълшебница, която с лекото омайва мъжете със своята красота и чувственост. Не си най-голямата авантюристка в секса, но определено не обичаш монотонността, на теб ти трябва чувствителен партньор, който е широкоскроен и любознателен.

Пъстри очи

Пъстрите очи са комбинация между кафявите и зелените очи, което означава, че притежаваш точните количества елегантност и чувственост. Хората с пъстри очи добре познават душата си и са малко затворени, но това не означава, че не си забавна и спонтанна в леглото, просто ти трябва време да се отпуснеш. Имаш нужда от партньор, който е много нежен, ще ти вдъхва увереност и ще те засипва с ласкателства. Щом се отпуснеш, вече си готова да му покажеш своята щура страна и да му завъртиш главата.

Сиви очи

Ако имаш сиви очи, това означава, че си много състрадателна и сериозно приемаш проблемите на другите. Сивите очи се срещат много рядко, така че не е изненадващо, че понякога си малко потайна и прикрита – не обичаш да споделяш плановете си, преди да си ги осъществила. В леглото също си малко резервирана първоначално, затова ти трябва креативен партньор, който ще те извади от черупката ти и ще ти разкрие нови хоризонти.

Зелени очи

Ако имаш зелени очи, това означава, че притежаваш силна воля и обичаш да си лидер, но в същото време си мила и чувствителна, а около теб има някаква мистериозност. В леглото си много креативна и доста секси, изобщо не се притесняваш и обичаш страстния и бурен секс. В себе си съчетаваш перфектната комбинация от любов и страст, разум и чувства, хармония и креативен хаос. Затова партньорът ти трябва да е много миловиден на външен вид, но да е истински звяр в леглото.