Това е едно от най-старите вярвания на света. Ако все още не си проверила дали е вярно – опитай. Формулата е много лесна - просто трябва да събереш числата от деня, месеца и годината ти на раждане, докато получиш едноцифрено число. Това е твоят късмет, който разкрива и някои от най-важните черти от характера ти. Е, готова ли си да разбереш нещо ново за себе си?

1 Хората, които получат единица са изключително упорити и преследват собствените си цели. Не се страхуват от сериозна работа и в повечето случаи са много успешни. Намират добра изява в професии, свързани с изкуството, затова много от тях са актьори, художници, певци или писатели. „Единиците“ обичат светлините на прожекторите. Те имат нужда да бъдат признати и обожавани от околните. Рядко приемат помощ от някой друг, освен това са доста импулсивни натури.

2 Семейството е най-важното нещо в живота на хората, които получат това число. Те обичат да организират срещи и събирания с най-близките си хора. Никога няма да забравят важни дати като рождени дни и годишнини. „Двойките“ са изключително състрадателни, грижовни и жертвоготовни. Освен това никога не се колебаят, след като вземат решение. И остават верни на себе си във всякакви ситуации.

3 Числото „3“ обича промените. За тези хора не съществуват пречки и трудности – наясно са, че успехът зависи от тях. Харесват рисковете, експериментите и много често екстремните преживявания. Винаги изразяват мнението си гласно, без да се замислят за последствията. Страстта им е в пътуванията, приключенията и опознаването на новите неща в света. Влюбват се лесно и спонтанно. С подобен човек до себе си, никога няма да се отегчите.

4 „Четири“ означава стабилност. В тези личности няма нищо вятърничево и несигурно. Премислят всяка ситуация и прецизно планират действията си. изключително търпеливи и разсъдливи, което ги превръща в прекрасни лидери. Има ситуации в които за прекалено взискателни. В много случаи хората около тях ги смятат за арогантни, но това съвсем не е така – те просто искат нещата да бъдат добре изпипани. Във връзките си са предани и любящи.

5 Ако получите числото „5“ най-вероятно сте нетърпеливи и искате всичко на момента. Често променяте интересите си. Такива хора са изключително оригинални, различни и сами превръщат живота си в приключение. Не са много любопитни, но вродената им интелигентност им помага във всякакви ситуации. Обичат да са сред хора и винаги са душата на компанията.

6 Хората родени като „шестици“ обичат да се обграждат с красота и изкуство. Те са мили и винаги избягват конфликтите. Но изпаднете ли в спор с такава личност, бъдете сигурни, че няма да се предаде докато не спечели. Тези хора са много успешни и решителни, а стане ли дума за любов, можем да се учим от тях на романтика. Когато се влюбят е веднъж и завинаги! Единственият им сериозен проблем е доверчивостта, която понякога ги подвежда.

7 „Седмиците“ са натуралните философи. Обичат да обсъждат, да разсъждават за смисъла на живота и човешките отношения. Чувстват се добре в изследователска и научна работа, но за съжаление рядко постигат успех в своята област. Това са хора, които не се интересуват от чуждото мнение – винаги следват себе си и често смятат, че останалите не ги разбират. Ако искат да бъдат щастливи в любовта, трябва да намерят изключително толерантен партньор.

8 Тези хора са динамични, енергични и омагьосващи личности. Обичат да работят и често, ако нямат задължения се побъркват. Не могат да стоят спокойно на едно място дълго време и са изключително оптимистични личности, които са заобиколени от много верни приятели. Единственият им минус е, че понякога са нетърпеливи и припряни, което спъва някои техни проекти.

9 Числото девет носи една нерешителност, несигурност и честа смяна на мнението. Хората, чието число е точно това, се отличават с упорит дух, но често не могат да понесат последствията от собствените си действия. Те са много чувствителни, нежни, добри и внимателни натури, които винаги искат да помогнат – и го правят безкористно. Недостатъкът им е, че често са характеризирани като мечтатели, които живеят в собствен свят.