Живеем в свят, който се движи на бързи обороти, всичко може да се промени за секунди, а информацията прекосява континенти светкавично. Затова не е учудващо, че имаме нужда и от по-наситено общуване, повече внимание и повече чувства, които да дадем на другите.

Ако усещате, че не получавате достатъчно, че нещо ви липсва, независимо дали сте обвързани или не, днес бихте могли да запълните тези празнота с нещо по ваш избор – приятелство, невинен флирт или пък осъществяване на отдавнашна сексуална фантазия. Оказва се обаче доста трудно да попаднете на мъже, които ще разчетат правилно вашите сигнали и ще разберат от какво точно се нуждаете. Сайтът SecretLоve.bg ще ви отвори вратичката, която ви интересува. Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате и да въведете типа общуване, което ви интересува.

Потребителите на сайта са на възраст над 21 години, което ви гарантира, че ще попаднете само на сериозни хора, които търсят същото, което и вие. До края на 2016 г. ще имате възможност да се регистрирате безплатно и да използвате всички функционалности на сайта без да заплащате допълнително. Ще можете да осъществявате контакт с останалите потребители в реално време, да се забавлявате и да имате контрол над всичко, което се случва.

SecretLоve.bg разполага и с приложение за мобилния ви телефон, като с него ще можете да реагирате в реално време на знаците, които съдбата ви изпраща.

Сигурността и поверителността на вашите данни са приоритет за създателите на сайта, така че давайте смело напред. Животът може да бъде изненадващ, вълнуващ и неповторим, стига да му позволите!

Защо SecretLоve.bg?

Всъщност, регистрирах се в SL, защото се чудех какво точно представлява!

 

Мислех си, че никога няма да ми хрумне да отида на среща!

 

Веднага, след като публикувах профила си, получих много имейли, намигвания (нямах представа какво означава това)! Последваха няколко приятни писма и още няколко разменени имейла.

 

И ето, прекрасен мейл от него!!! Продължихме да си говорим в чата и там видях снимката на профила му!!! И ХОП, след забавния чат и снимката се осмелих да се срещнем.

 

Първата среща … преди това вълнения/притеснения … ох, с какво се захващам! И тогава се появи той … и нещата потръгнаха веднага … без притеснения … веднага усетих близост! 

 

Вече се бяхме срещали няколко пъти и можехме да се осмелим да кажем, че сме влюбени!

 

Чувствам се добре, изпитвам близост и изненадващо без чувство за вина!!!

 

Ако се бяхме срещнали по-рано, със сигурност щяхме да бъдем заедно!

 

И двамата обичаме семействата си.

 

Наслаждаваме се на деня и на моментите, прекарани заедно, без да правим далечни планове!

 

И двамата се надяваме, че още дъъъълго време ще можем да се наслаждаваме един на друг!!!

 

С една дума това е чудесен опит.

 

Моят партньор в SL има чудесно семейство с три деца. Аз също имам прекрасно семейство с три деца.

 

Запознахме се случайно чрез SL. Веднага се получи и на двамата все още това ни пасва перфектно. Още на първата ни среща веднага решихме, че не искаме да напускаме партньорите си и поставихме дискретността на първо място. И за двамата това беше първият път, когато се осмелявахме на подобно нещо, за което и до днес не съжаляваме нито за миг.

 

Имаме усещането, че наваксваме нещо пропуснато. Уважаваме се взаимно, проявяваме разбиране, емоция, ценим се, все неща, за които не сме предполагали, че са възможни. Чувстваме се така, сякаш се допълваме взаимно и сякаш започваме да живеем отново. Партньорите ни си приличат изключително много и е чудно как пътищата ни не са се пресекли по-рано.

 

Часове наред можем да слушаме другия, да разговаряме, да се смеем, да плачем, да се любим, без да се чувстваме неестествено от това. Всяко движение и докосване се получават от само себе си.

 

Веднъж месечно си уговаряме среща в луксозен хотел и се наслаждаваме един на друг, на обстановката, на кулинарните изкушения, на приятните разговори, на взаимното внимание.

 

Това е абсолютен плюс в нашето трудно, напрегнато ежедневие и нов път към семействата ни. Аз и моят SL партньор очакваме с нетърпение всяка внимателно планирана среща!   

 

Благодаря ти, Secret Love, за това великолепно допълнение към нашето ежедневие!

 *Тези мнения са анонимни и са изпратени от участници в блога и от членове на Secret Love. 

Проучване на FHM за изневерите

И така момичета, готови ли сте да чуете резултатите от нашето проучване за изневерите?

Вече разполагаме с резултатите от изследването, в което взеха участие общо 6 774 мъже. 44% от тях посочиха, че някога са изневерявали на половинките си. Как, защо и с кого ще разберете по-долу.

Голяма част от хората достигат до край при изневярата.

Близо 70% от мъжете са достигнали до край при изневярата си. Те считат, че ако го правят, нека да бъде както трябва. 18% от мъжете не са стигнали по-далеч от целувката, докато 9% от тях са се ограничили само до петинг. 3% от мъжете са посочили опция 3, тоест правили са орална любов и не са се осмелили на сексуален контакт.

Въпросът е „Защо?”

Защо изневеряват мъжете? 39% от тях просто са харесали толкова много момичето, че не са могли да я оставят да си тръгне. При всички случаи това е идеалното обяснение за пред самите тях. При 26% връзката вече е била толкова провалена, че това не е било нищо изненадващо. Едно доста популярно обяснение: „Но скъпа, бях пиян.”. 22% сочат като причина употребата на алкохол или наркотици (или комбинация от двете).

17% изневеряват с колежки.

Повечето мъже са познавали от по-рано жената, с която са имали еротични преживявания. При 72% от мъжете това е била тяхна позната. Прави впечатление, че 17% от тях са изневерявали с някоя колежка. Следователно работното място е подходящ терен за възникване на извънбрачни връзки.

Признават ли си?

1/5 от мъжете (21%) са разказали откровено за похожденията си. 14% са смятали, че няма да ги усетят, но половинката им сама е разбрала за изневярата. По-голямата част от тях, а именно 65%, никога не са разказвали за това и половинката им все още не знае нищо.

Главният директор на FHM, Крис Рименс, споделя: „Въз основа на направеното проучване със сигурност можем да заявим, че почти половината от мъжете са изневерявали някога. Доста висок процент. От друга страна: повече от половината от мъжете са изключително верни на нежната си половинка и това заслужава комплимент. Любопитен съм да разбера какви са резултатите при жените. Мисля, че и при тях положението ще бъде същото, но все още не можем да твърдим със сигурност.”

Регистрирай се на SecretLоve.bg