Ако искате да имате дългосрочна и здрава връзка, трябва добре да познавате собствените си желания и тези на партньора ви, а информация затова може да намерите в хороскопа на всеки знак!

Овен

Хората от тази зодия са много директни и високо ценят честността, те искат половинка, която е искрена. Овните не харесват плахи и колебливи хора, които трудно взимат решение. На тях им трябва активен и интерес човек, с когото никога няма да им е скучно.

Телец

Телците са доста чувствителни, но не обичат да говорят за чувствата си, затова, когато са недоволни от нещо, те надали ще си признаят, а ще трупат всичко в себе си. На тях им трябва човек, който ще им помогне да се отпуснат и ще ги насърчава по-често да изразяват себе си. Телците не обичат да прибързват и рядко се влюбват от пръв поглед, те много ценят търпеливите хора, които наистина искат да ги опознаят, а не харесват онези, които им свалят звезди още в самото начало. Като оставим това настрана, трябва да кажем, че Телците имат нужда и от много ласки, защото са чувствени създания, които обичат да се глезят.

Близнаци

Хората от тази зодия имат богата палитра от интереси. Те предпочитат да са заети през цялото време и постоянно се впускат в нови приключения. На тях им трябва човек, който е също толкова забавен, чаровен и активен като тях. Половинката им трябва да следва тяхното темпо и винаги да ги подкрепя в начинанията им, колкото и странни да са те.

Рак

Раците биха дали всичко за половинката си, но тази жертвоготовност върви и с високи очаквания. Те търсят романтичен човек, с когото могат да създадат силна емоционална връзка. Тяхната половинка трябва да показва завидна всеотдайност и да прави всичко за връзката им. Като цяло Раците не харесват студените хора и мълчаливи хора, за които любовта сякаш е на второ място.

Лъв

Лъвовете са лидери, които обичат да живеят като бохеми. Те търсят космополитен човек, който ще се отнася сериозно към връзката им. Въпреки че около тях често има драми, те биха направили всичко, за да си живеят спокойно и мирно с избрания човек. А този човек трябва да е уверен като тях самите, защото силният Лъв не се интересува от по-слабите, той иска половинка, която да му е равна по всичко.

Дева

Въпреки че Девите са много аналитични и рационални, дълбоко в себе си те са много емоционални. Това не означава, че търсят партньор, който ще им пее серенади под прозореца, но няма да може да си плати наема. Те искат сериозен и зрял човек, с когото да се чувстват сигурни и обичани.

Везни

Везните са хармонични и креативни хора, които търсят баланс навсякъде, включително и в любовта. Те не харесват лошите момчета/момичета, които ще нарушат хармонията им и ще усложнят живота им. По-скоро предпочитат да имат мила и чаровна половинка, с която да създадат семейство.

Скорпион

Скорпионите са интроверти, които се държат като екстроверти в приятелския си кръг. На тях им трябва човек, който ще следва тяхното темпо – някои вечери ще им се остава вкъщи пред телевизора, а друг път ще им хрумне да си съберат багажа и да заминат на някое спонтанно приключение. Освен това Скорпионите са малко непредвидими – ту са очарователни създания, ту са гневни чудовища. На тях им трябва спокоен човек, който не се обижда лесно и който не приема малките им избухвания на сериозно.

Стрелец

Стрелците обичат приключенията и пътешествията, но в същото време са родени за философи. Те имат нужда от интелигентен човек, който също обича да пътешества. Той не бива да ги притиска или задушава, защото Стрелците не са много по обвързването и ако ги притиснат до стената, веднага ще избягат.

Козирог

Козирозите са много амбициозни и работливи личности, които обичат да действат по план. В никакъв случай не могат да имат връзка с някакви лентяи или несериозни хора, които не си изпълняват обещанията. Последното направо подлудява Козирога, който много държи всичко да се случва по график. Въпреки че търсят човек, който да се отнася сериозно към връзката им и към живота, те определено не искат да излизат със скучен човек, който мисли само за работа. Всъщност на Козирога му трябва човек с весел нрав, който често ще го разсейва от проблемите и ще внася слънце и радост в живота му.

Водолей

Водолеите обожават приключенията и са много любознателни, за тях светът крие милиони тайни и чудеса, които просто чакат да бъдат открити. Те имат нужда от човек, който е любопитен като тях. Човек, с когото никога не е скучно, защото има много богата душевност и разнообразни интереси. Определено не ги привличат властните хора, които се опитват да ограничат свободата им.

Риби

Рибите са много чувствителни и романтични, те търсят човек, с когото да се чувстват спокойни и пред когото могат да бъдат себе си. Особено в началото са доста затворени и затова тяхната половинка трябва да ги предразположи. На тях им трябва човек, който е също толкова романтичен като тях, но една идея по-земен и сериозен, за да се получи добър баланс между двамата.