След прекрасното тържество на сватбения ден, когато ти с радост и сълзи в очите си казала заветното "Да" на своята половинка, е време да организирате заедно своя меден месец. Но и това не е лесна задача, тъй като има толкова прекрасни места по света, където бихте могли да отидете, а вие така и не можете да решите кое да изберете...

Тук на помощ идва астрологията, която може да предложи варианти коя е перфектната дестинация за вас според зодиакалния ви знак. 

Ето точните дестинации за него за всяка една от 12-те зодии:

Овен

Представителите на зодия Овен обожават приключенията. Те са състезателни личности, които обожават предизвикателствата, свързани с физическа активност. Да седнат на плажа със студена Маргарита в ръка би им се струвало доста скучно. Иделната дестинация за техния меден месец е Гранд Каньон, където ще може да се насладят, заедно с половинката си на приключения като изкачване на Северния Ръб или пък рафтинг по река Колорадо.

Телец

Телците са истински щастливи, когато са в спокойна и романтична атмосфера, но същевременно са пленени и от изисканите неща в живота. Дейности, свързани с готвене или градинарство, са точно за тях. Може би и затова точната дестинация за медения им месец е Тоскана, Италия и не защото това е едно от най-романтичните места на Земята, а защото това е меката на хубавото вино от висок клас, най-вкусната храна и най-майсторски приготвените ястия.

Близнаци

Родените под знака на зодия Близнаци са доста интересни по характер, тъй като могат да променят светкавично настроението си и нагласата си към света. От най-социалните и приказливи хора, те за секунда могат да се превърнат в умислени и сериозни, затворени в себе си интроверти. Перфектната дестинация за меден месец за Близнаците е място, където се съчетава динамиката на големия град и интересните местни култура и традиции, тъй като на този зодиакален знак съвсем не му се харесва да бъде ограничаван и потискан от еднообразието. Близнаци, Ню Йорк е тъкмо за вас - пълен с библиотеки, заведения, хора и .. живот!

Рак

Раците обожават да прекрарват време с любимия на спокойствие. Те не си представят да отидат да вечерят в няой луксозен известен ресторант - в представите им по-скоро изниква картина на прекрасна вечеря за двама, направена в домашни условия, в уют и романтична обстановка. Най-добрият избор за вас, Раци, ще бъде да си наемете къща на брега на езеро в Джорджия, където може да се потопите в приказността на уютния и уединен начин на живот и да прекарате времето си, рисувайки картина близо до езерото или просто да си седите на верандата и да се любувате на залеза.

Лъв

Представителите на зодия Лъв обожават сценичните изкуства и по-общо казано: всичко, което им носи добро настроение и ги развеселява. За тях най-подходящото място, където да прекарат медения месец, е Лос Анджелис, Калифорния. Екскурзия до това място не само би дало на Лъвовете вълнуващи преживявания в сърцето на най-голямата индустрия за забавление, но и ще ги накара да се чувстват прекрасно, заради метеорологичните условия и невероятните плажове, които предлага Западна Каролина, като известните Малибу и Санта Моника.

Дева

Родените под знака на Девата истински биха се зарадвали на време, прекарано сред природа и животни, докато грубоватото отношение от страна на околните, доста би ги вбесило. Точно затова най-вероятно Девите категорично биха зачеркнали от списъка с дестинации за меден месец големи градове, където е много вероятно да попаднат на студено и дръпнато отношение от местното население. Така, най-подходящотото място за тях се оказва Серенгети в Танзания. Едно наистина прекрасно място, дом на изключително много и различни животински видове като жирафи, слонове, лъвове.

Везни

Везните са толкова отдадени на хармонията и мира, че е много вероятно да посещават часове по йога за напреднали. Точно поради тази причина едно прекрасно и спокойно място, където могат да практикуват това си хоби, без някой да им пречи, или пък да посетят интересни древни храмове, ще бъде идеалната дестинация. Прекрасните тропически гледки и природа на Тайланд и Бали са само един голям бонус към тяхното незабравимо преживяване.

Скорпион

Любовта на Скорпионите към фактите и информираността са ключови в определянето на идеалната дестинация за техния меден месец. Ако имат възможността да посетят кътче, което е известно с научните си успехи или разполага с множество различни музеи, те ще си прекарат незабравимо и ще създадат безброй интересни истории за разказване. Ако вземем и тяхното удовлетворение от това да командват и да дават заповеди на хората, бихме предложили конкретно едно вълнуващо пътуване до Вашингтон. Там те могат да посетят не само Смитсоновия институт, но също да се полюбуват и на известни забележителности като паметника, построен в чест на Ейбрахам Линкълн - Линкълн Мемориал.

Стрелец

Тъй като всички знаем колко много обичат да пътуват Стрелците, за никого няма да бъде изненада нетърпението и вълнението, с което биха организирали медения си месец. Невероятното им чувство за хумор и любознателна натури, ще ги накара да изберат място, което ще може да задоволи авантюристичния им дух напълно. Препоръчваме им Шотландия, отличаваща се със своята богата и интересна история, а също и магнетични замъци, които чакат да бъдат изследвани от приключенци като тях. Подходящо време за тяхното пътуване би се оказала втората половина на годината, и по-точно месец август, когато в Единбург се състои известния Фестивал Фриндж (най-големият фестивал за почитане на изкуството и културата на всички точки на света), в който участват комедианти и артисти от цял свят, които радват аудиторията.

Козирог

Козирозите високо ценят практичността и традициите, така че, естествено би било да им се препоръча дестинация, която да съчетава в себе си тези две характеристики, за да може Козирогът да се наслади максимално на своя престой там. Тези хора са малко по-консервативни и не биха избрали място, което да е прекалено екзотично или да ги кара, да излизат от зоната си на комфорт. Това прави чудесен вариант Лондон, събрал в себе си автентичната британска култура и новият полъх на модерното време, в което живеем. Един от плюсовете на града е и местното население, което изключително много държи на дългогодишните си традиции и ги пази във времето.

Водолей

Родените под звездата на Водолея живеят, за да са в помощ на другите и да правят света по-добър. Те посвещават своето свободно време на каузи, които смело защитават, и на доброволчество. Именно тези интереси биха ги тласнали да изберат много нетрадиционно място за медения си месец, където освен че ще прекарат незабравими моменти със своя съпруг или съпруга, те ще могат да се потопят надълбоко и в културата и бита на местното население. Доста е вероятно Водолеите да изберат място, където в момента има кауза, затова им предлагаме екзотична Коста Рика, където да помаган на местните!

Риби

Всеки типичен представител на зодия Риби изключително много обича и се стреми към душевен мир, спокойствие и романтична атмосфера, особено ако се намира в близост до вода. Рибите са чувствени и артистични, особено що се отнася до музиката. Идеалният меден месец за тях би бил в Доминиканската Репубика. Риби, само си представете блаженството, което бихте изпитали след следобедната дрямка на един от красивите плажове, след която да се отправите към големия град Санто Доминго, който ще ви плени с историята на тази прекрасна държава и ще ви омае със своята музика, карайки ви да се слеете в едно със звуците на меренге и бачата. Приказно, нали!

А ако все още не сте решили къде да бъде лятната ви почивка, не пропускайте да се възползвате от най-изгодните оферти още сега!