Едно от най-хубавите качества на истинската любов е, че тя не може да бъде скрита, не може да бъде и престорена. От встъпването в длъжност на президента на САЩ Доналд Тръмп насам, отношението му към неговата съпругата Мелания Тръмп стана повод за стотици статии. Общото мнение на експерти по езика на тялото е, че г-жа Тръмп не се чувства обичана и че съпругът й не изпитва уважение и обич към нея.

Това, разбира се, не учудва никого, предвид сексистките изказвания, с които е известен държавният глава. През първата си седмица в овалния кабинет Тръмп обяви война на абортите, като подписа указ, забраняващ финансирането на неправителствени организации, подкрепящи прекъсването на бременността при жените. Последва масова вълна от протести на организациите за защита на правата на жените, които подкрепят правото на избор на дамите. 

По всичко личи, че в отношенията си у дома Тръм не е много по-различен. Едно от най-разпространените гифчета от встъпването в длъжност на президента е това, което показва разликата в излъчването и лицето на съпругата му, докато той я гледа и след като се обръща. Уверяваме ви, изражението й казва много повече от думите ...

"Мелания е като предмет за него. Не виждам никаква топлота и любов. Ако не знаехте, че двамата са женени, няма по какво да познаете." - разкрива Сюзан Константин, експерт по езика на тялото. 

Друг любопитен момент, който също говори много, е този, в който семейство Тръмп слиза от самолета си, когато президентът се опитва да хване ръката на съпругата си ...

Липсата на любов между двамата се засвидетелства и от привидната целувка, която президентът се опита да даде на своята съпруга:

Целият свят обърна внимание на начина, по който Тръмп влезе в Белия Дом, той не даде път на своята съпруга, не я изчака, а за нея се погрижиха семейство Обама:

За сравнение:

Встъпването в длъжност на Джордж Буш:

Встъпването в длъжност на Бил Клинтън:

Разбира се, не можем да не споменем и танцът на първата двойка, на песента "My Way", по време на който Мелания определено се чувства дискомфортно:

За съжаление трябва да признаем, че по нашите ширини има доста подобни "кавалери", които не отдават нужното уважение на своите дами. Убедени сме, че всичко започва от семейството и се надяваме повече жени да възпитават синовете си на уважение, обич и грижа към представителките на нежния пол.