Какви действия могат да бъдат опасни за вас? Нумерологията отговаря.

Винаги чуваме какво трябва да се направи, а за това какво не трябва, от какво да се страхуваме - не мислим толкова често. Нумерологът Ирина Лидерман е разгледала всяка дата на раждане поотделно и е съставила списък с "антидейности" за хора, родени на различни дати.

Ако това, което правите, не е включено в този списък, това е добре. Ако влиза в него, трябва спешно да промените нещо.

Родени на 1-ви, 10-ти, 19-ти, 28-ми


Определено не трябва да седите вкъщи. Освен това не можете да манипулирате и тормозите близките си. Тъй като трябва да покажете лидерство, вашата отговорност е да се уверите, че животът ви е възможно най-добър и всичко върви гладко. Свържете организационните умения, които притежавате, точно с това.

Родени на 2-ри, 11-ти, 20-ти, 29-ти

Определено не трябва да сте обидчиви и да се съгласявате с всичко. Това е проблем за много от вас, защото сте твърде мили и емоционални, обичате да помагате на другите и често нарушавате границите си. Научете се да казвате „не“, поставете себе си на първо място, вземете предвид интересите си.
Най-важното за вас е да помагате от пълноценно, да не допускате обида. Особено това се отнася за тези, които са родени на 11-ти и 29-ти - вие сте учител за други хора, трябва да бъдете внимателни и да не забравяте да предадете знания.

Родени на 3-ти, 12-ти, 21-ви, 30-ти

При никакви обстоятелства не трябва да създавате хаос или да бъдете в него. Научете се да бъдете внимателни от Девите. Изградете ред около себе си - изхвърлете боклука, не се придържайте към стари емоции и преживявания - това е противопоказано за вас.

Родени на 4-ти, 13-ти, 22-ри

Не можете да работите усилено постоянно. Вие сте късметлиите, които получавате идеи сякаш от космоса, но за вас, както за никой друг, е важно да можете да си почивате! Поставете моменти за почивка в графика си, не се преуморявайте и ще бъдете щастливи. Избягвайте прекомерния работохолизъм. Специален съвет към родените на 22-ри – трябва да имате мащабни проекти, не пропускайте възможността да се изявите.

Родени на 5-ти, 14-ти, 23-ти

Вие сте пример за комуникатор, така опознавате света и се разбирате с другите. Познавайки тази особеност, не трябва да си позволявате да бъдете неекологични и да манипулирате хората. Няма да се разминете с това, ще трябва да направите духовно прочистване по-късно.

Родени 6-ти, 15-ти, 24-ти

Вие имате влияние от Венера, чувствата и отношенията с противоположния пол са изключително важни за вас. Съответно, човек не може да използва такава привлекателност за лична изгода, да създава отношения с женени мъже, да получава подаръци от тях и да приема ухажване. Така отслабвате себе си и давате енергията си на семейството на някой друг. То ще просперира, но вие не. И няма изключения, запомнете това.

Родени на 7-ми, 16-ти, 25-ти

Вие сте мъдреци, дошли на земята, за да я подобрят. При никакви обстоятелства не трябва да оставате нереализирани, в противен случай ще се противопоставите на божествената си природа и ще получите ненужни изпитания. Така че изпълнението е всичко. Освен това няма значение в каква конкретна социална роля ще се появи. Основното нещо е да оцените себе си и да се реализирате в съответствие с целта си.

Родени на 8-ми, 17-ти, 26-ти

Определено трябва да се научите как да печелите пари, така че абсолютно не можете да бъдете мързеливи, неактивни или да отлагате. Ако не изградите навреме качествена връзка с парите, вашият паричен егрегор ще стане „по-вискозен“ и ще спре да позволява на енергията да преминава лесно, а на тази способност не можете да устоите.

Родени на 9-ти, 18-ти, 27-ми

За вас е изключително важно да се реализирате. Не можете да пропуснете факта, че сте способни да се занимавате с всяка дейност, която е била подходяща за всички предишни рождени дати. Но не трябва да работите от мотива „в това има много пари“, „това са ме посъветвали родителите ми“. За вас е изключително важно да намерите нещо, което харесвате и да го правите с много любов, а това ще бъде правилното за вас.

Родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти и 19-ти

Хората, родени на тези дати, се нуждаят от повече предпазливост от останалите. Определено трябва да отработите кармични дългове от минали прераждания със специалист. Те са тези, които създават ненужен слой между вас и щастливото настояще. Направете го по-бързо и животът ви ще стане по-добър!