Дали сте човек с голяма амбиция, обичате да сте център на вниманието или добър приятел? На модните експерти им е достатъчен само един поглед върху вашите обувки, за да определят какъв сте!

Хайде да разберем какво могат да разкажат обувките за характера ви!

1. Обувки на висок ток - не се страхувате да поемате отговорност

В кризисни моменти любителките на обувки с висок ток държат всичко под контрол. Те са в състояние бързо да се адаптират към новите условия и да вземат добре премерени и рационални решения. Вие сте толкова уверени в себе си, че хората от обкръжението ви се чувстват в безопасност. Изключително напористи сте, не се страхувате да поеме отговорност и обичате да сте център на вниманието.

2. Кецове – няма по-целенасочен човек от вас

Според модните експерти, хората, които предпочитат кецове и други спортни обувки, са целенасочени, организирани и уверени в себе си. Те са в състояние да се преборят с множество задачи едновременно, могат да се справят навсякъде и с всичко. Към този тип жени най-често се отнасят майките.

3. Сабо - доброжелателни и активни

Ако изпитвате неописуемо удоволствие от разходки и съзерцаване на залеза, това е точно за вас. Феновете на сабото обожават да прекарват времето си сред природата и извън дома, те са изключително открити и активни хора. Много медицински работници и готвачи на работното си място носят именно сабо. Те се отличават най-често със своята щедрост, доброжелателност и възпитание.

4. Пантофки - скрити лидери

Ако предпочитате пантофки, вие сте трудолюбиви и готови да положите много усилия, за да постигнете високи резултати. Като при това нямате нужда от специално внимание към своята личност и признаване на вашия успех. Вие сте внимателни, невероятно скромни и великодушни, а често вършите и цялата работа, когато се налага.

5. Ярки обувки на висок ток - работохолици с отличен вкус

Жените, които обичат лъскави обувки на висок ток в стила на Джими Чу или Кристиан Лубутен може да изглеждат меркантилни, но в действителност са невероятно трудолюбиви. Те се отличават със своята активност, както и с решителността да отговарят с "Да" на всякакви въпроси. Това ви прави отворени за новите възможности, наслаждавате се на красотата и обичате да се обграждате с вещи и хора, които радват окото.

6. Удобни боти - мислите поне две стъпки напред от другите

Фенове на удобните "работни" боти предпочитат да планират предварително. Тези хора са много практични, отличават се с аналитичен ум и за всичко имат своя собствена стратегия. Вие не се притеснявате от непредвидени обстоятелства, тъй като винаги мислите две или три стъпки напред.

7. Джапанки - спонтанни и лекомислени

Както може би вече сте се досетили, любителките на джапанките обичат да си почиват и да се отпускат. Те предпочитат да се движат по течението и да приемат обратите на съдбата, която им поднася животът. Вместо да се вслушвате в общественото мнение, вие винаги действате по свой начин и правите това, което ви доставя удоволствие. Освен това сте спонтанни и способни на всичко хора.

8. Маратонки – намирате общ език с всички

Такива хора са в състояние да намерят общ език както с тези, които са много по-млади, така и с тези, които са доста по-възрастни от тях. Феновете на маратонките, вие се разбирате добре с всички, тъй като може да действате както балансирано, така и лекомислено. Най-често сте авантюристи, открити и енергични хора.

9. Обувки на платформа - упорити

Подобно на Кейт Мидълтън, обожаващите обувки на платформа, винаги знаят как да се представят. Вие сте изящни, уверени в себе си и активни. Имате високо чувство за самоуважение и достойнство. Без съмнение може да се наречете душата на компанията.

10. Високи обувки - "Lady Boss"

Ако сте фен на твърде високите обувки, със сигурност може да се наречете "Lady Boss". Вие сте решителни и не понасяте тези, които не са в крак с вас. Отличавате се с огромна вътрешна енергия и работохолизъм. Често се обръщат към вас за съвет, защото знаят, че вие сте в състояние да решите всеки проблем.

11. Мокасини - педантични

Фенове на мокасините, вие се отличавате с педантичност, перфекционизъм и твърдост. Винаги имате нужда да се уверите, че задачата е изпълнена на най-високо ниво. Отговорни сте и обичате да държите всичко под контрол. В същото време сте верни приятели и трудолюбиви служители.

12. Обувки без пета - в центъра на вниманието

Вие обожавате да сте център на вниманието – в големи компании разказвате забавни истории и вдигате тостове. Отлични оратори сте, освен това сте уверени и общителни.

А вие съгласни ли сте с това тълкуване на любимите ви обувки? Съответства ли то на вашия характер и темперамент? Споделете мнението си в коментарите!