Смяташ ли, че изборът на кафе има нещо общо с характера ти? Всъщност да – след редица проучвания учените са достигнали до отговора на този въпрос. Екипът на Dama.bg няма търпение да разбере какви са характерите на всички колеги. А кои са видовете кафе, които говорят много за личността ти, ще разбереш веднага.

Черно кафе

Ако обичаш класическото черно кафе без каквито и да било подобрители в него, то значи си праволинеен човек, който обича да спазва правилата. Знаеш какво искаш и винаги как да го постигнеш. Винаги си готов да влезеш в спор, за да защитиш позицията си, а инатът ти е пословичен.

Капучино

Ако си от любителите на мекия вкус и пяната на капучиното, то със сигурност си оптимист. Може би прекалената чувствителност ти пречи понякога и те кара да се доверяваш на хора, които не заслужават. Капучиното предполага, че си човек, който обича да контактува постоянно с много хора. Няма как да не споменем и желанието ти за контрол на всяка ситуация. С други думи - обичаш да става това, което искаш ти. 

Айс кафе и фрапучино

Шоколад, карамел, сладолед – не обичаш традиционното, затова и кафето ти в никакъв случай не може да бъде определено като такова. За теб е важно да намираш забавното и смешното навсякъде и във всяка ситуация. Спонтанните решения и постъпки са типични за теб и благодарение на положителната ти нагласа, успяваш да се справиш с лекота с много проблеми. 

Еспресо

Ако обичаш еспресо, то тогава не ти липсва увереност в собствените ти умения. За теб здравият труд е задължителен, тъй като само тогава се чувстваш пълноценен. Трудно намираш свободно време, защото няма ден и час, в който да не си затрупан с огромно количество работа. Умението ти да се справяш с много задачи наведнъж за отрицателно време е огромното ти предимство. 

Лате

Любимата ти топла напитка е лате. Поздравления! Ти си прекрасен човек, който обича да помага на околните и да се грижи за близките си. Бързите действия не ти допадат, защото обичаш спокойствието, което ти дава възможност да изпипваш всичко до последния детайл. Идеалната вечер за теб включва любимата топла напитка, любимите хора и гледане на телевизия.

Разтворимо кафе

Разтворимото кафе говори само за себе си. Ако ти си сред почитателите му, то със сигурност знаеш кои са приоритетите в живота ти. Чашата кафе сутрин е задължителна, но в никакъв случай не бива да отнема много време. По същия начин разсъждаваш и за всички задачи - подреждането им по важност ти помага да се справяш толкова добре във всеки аспект. Това умение прехвърляш и върху разпределянето на финансите, което също е много полезно.

Кафе на капсули

Ти си лоялен и отговорен човек, а може би и доста чувствителен. Обожаваш хора, които са креативни като теб. Именно с тях можеш да създадеш наистина чудеса както в личен план, така и в професионален.