Докато времето навън е все още мразовито и студено, всички ще се съгласите, че няма нищо по-добро от чаша горещ чай. Днес има огромно изобилие от вкусове на тази топла и ароматна напитка, като всеки един от тях има своите полезни свойства и, разбира се, прекрасен вкус. Предлагаме ви един уникален тест, чрез който ще ви гледаме на... чай. Време е да научите своите скрити желания!

И така какъв чай бихте пийнали с удоволствие?

Ако изберете зелен чай, означава, че имате нужда да се отпуснете и да помечтаете. Точно сега животът ви се нуждае от хармония, затова сте готови да я постигнете с всякакви средства.

Ако изберете бял чай, означава, че ви липсва нещо необичайно в живота. Искате да опитате колкото е възможно повече от всичко и сте готови да поемате рискове и да научите колкото се може повече за света.

Ако изберете чай от лайка, значи нещо ви тревожи. Вероятно е това да бъде заболяване и затова ви съветваме да се обърнете за помощ към народната медицина.

Ако изберете черен чай, означава, че искате да се потопите в работата си. Искате да успеете и сте готови да работите здраво, за да постигнете целта си на всяка цена. 

Ако сте избрали улонг чай, то много ви се иска да отидете на пътешествие. Нямате нищо против да се занимавате с йога някъде в далечен Тибет или пък да изследвате всяко кътче на света, за да натрупате опит и знания.

Ако изберете каркаде, то искате да се потопите в творчество. Ако в някое ъгълче на дома ви събира прах стар статив или пиано, време е да се захванете за работа! Сега у вас бушува вдъхновение, на което трябва да дадете воля.

Ето такива са вашите скрити желания. А сега ви съветваме бързо да си направите от тази вкусна напитка и да размишлявате за началото на своите нови постижения!