Диспозиторът на възела на бъдещето се е преместил в огнения знак на Стрелеца, където ще остане до Нова година. 

Започна декември – един от най-съдбоносните месеци на 2023 г., когато диспозиторът на възела на бъдещето в Овен – Марс – ще съвпадне с огнения Стрелец и буквално ще сложи началото постиженията на всички зодии. Периодите, когато се формира тригон между огнените знаци (както през настоящия месец), винаги са белязани от бързи и резки събития, огнени страсти и кипящи емоции.

Класически, Марс в Стрелец е оптимистичен и радостен победител, който винаги иска повече. В астрологията Стрелецът отговаря за правните въпроси, пътуванията и образованието, така че за мнозина той може лесно да донесе решения на случаи на постоянно пребиваване, сключване на международни договори и образователни програми.

Защо бившите ще се върнат през декември?

Освен това Марс е планета от мъжки пол, което означава, че можете да очаквате „активиране“ на мъже от миналото ви. През декември ретроградният Меркурий също ще премине през знака Стрелец, което показва „масивно“ завръщане на фенове и ухажори. Дори и да имате нов партньор, бъдете сигурни, че сте кармично свързани с него от миналия си живот.

Ключови дати за важен разговор с ваш бивш обожател могат да бъдат 27, 28 и 29 декември - на този ден Марс се свързва с Меркурий и ще ви донесе важни новини за него, или той сам ще се свърже с вас.

Кои дати могат да донесат ключови решения по правни въпроси, пътувания и обучение?

Най-важната дата за изпълнение на подобни искания ще бъде навечерието на католическата Коледа - от 24 до 25 декември Марс образува тригон с възела на бъдещето. В този момент може да получите отговор на съдебно искане и да бъдете призован в посолството или други органи за получаване на чуждестранни документи.

Що се отнася до образователните програми, очаквайте да получите визи за обучение до 24-25 декември.