“Скандалите горят повече калории!”. Популярната фраза често звучи доста странно, но всъщност е самата истина.

Скорошни проучвания установиха, че отношенията между партньорите във всяка една връзка няма как да бъдат напълно идеални. Но вместо да възпирате чувствата си, най-добре е да дадете вола на гнева си. Екипът на Dama.bg съветва да се карате по-често. Здравословните скандали във връзката ще ви помогнат да се освободите от напрежението, да се отпуснете и да заздравите отношенията с партньора.

Скандал №1 Секс

Мъжете обичат секса, жените също. Но често сме чували, че представителите на силния пол копнеят за интимни ласки много по-често от дамите. Разбира се, неудовлетвореността на желанията често води до скандали. Не избягвай скандалите на тема секс, защото точно в яда си ще успеете да си кажете какво чувствате и какво искате. А всички знаем, че това е начинът да се стигне до решение на проблема.

Скандал №2 Телевизора

Най-популярните кавги в една връзка са за дистанционното. Ти искаш да гледаш любимия сериал, но партньорът ти не може да изпусне мача. Следва ожесточен скандал, в който и двамата излагате доводите си на висок глас защо предаването, което върви в момента, е толкова важно за вас. Резултатът обикновено е компромис – половината от твоя сериал и половината от неговия мач.

Скандал №3 Пари

Разпределянето на общия бюджет в трудна задача, особено когато вижданията за разходите на двамата партньори коренно се различават. Кавгата обикновено се случва заради някой по-неразумен разход, който не е бил първоначално съгласуван с другия партньор. Е, финалът на тази кавга е добре познат – научен урок.

Скандал №4 Банята

Поводите за скандал в банята са безброй – от броя козметични продукти, с които разполага дамата, през запотеното огледало и до мръсната мивка. Обвиненията валят непрестанно и си разменяте гневни погледи. Най-добре е да си кажете всичко, което ви тежи, което смятате за неприемливо, за да разбере партньорът ви какво ви дразни и може би ще се поправи.

Скандал №5 Без повод

Нямаш настроение, днес нищо не ти върви и не искаш да говориш с никого. И тогава той започва да говори, при което ти вече усещаш, че не можеш повече да сдържаш емоциите си. Скандалът се разразява за секунди, а партньорът ти дори няма представа защо е започнал. Е, всички имаме такива моменти, а добрата новина е, че партньорът ти знае, че ще ти мине бързо.