X

Карайте се повече! Ето кои са здравословните скандали във всяка връзка

от в 14:10 на 15.03.2017 в Всичко за теб | Любов


Карайте се повече! Ето кои са здравословните скандали във всяка връзка

Карайте се повече! Ето кои са здравословните скандали във всяка връзка

“Скандалите горят повече калории!”. Популярната фраза често звучи доста странно, но всъщност е самата истина.

Скорошни проучвания установиха, че отношенията между партньорите във всяка една връзка няма как да бъдат напълно идеални. Но вместо да възпирате чувствата си, най-добре е да дадете вола на гнева си. Екипът на Dama.bg съветва да се карате по-често. Здравословните скандали във връзката ще ви помогнат да се освободите от напрежението, да се отпуснете и да заздравите отношенията с партньора.

Скандал №1 Секс

Мъжете обичат секса, жените също. Но често сме чували, че представителите на силния пол копнеят за интимни ласки много по-често от дамите. Разбира се, неудовлетвореността на желанията често води до скандали. Не избягвай скандалите на тема секс, защото точно в яда си ще успеете да си кажете какво чувствате и какво искате. А всички знаем, че това е начинът да се стигне до решение на проблема.

Скандал №2 Телевизора

Най-популярните кавги в една връзка са за дистанционното. Ти искаш да гледаш любимия сериал, но партньорът ти не може да изпусне мача. Следва ожесточен скандал, в който и двамата излагате доводите си на висок глас защо предаването, което върви в момента, е толкова важно за вас. Резултатът обикновено е компромис – половината от твоя сериал и половината от неговия мач.

Скандал №3 Пари

Разпределянето на общия бюджет в трудна задача, особено когато вижданията за разходите на двамата партньори коренно се различават. Кавгата обикновено се случва заради някой по-неразумен разход, който не е бил първоначално съгласуван с другия партньор. Е, финалът на тази кавга е добре познат – научен урок.

Скандал №4 Банята

Поводите за скандал в банята са безброй – от броя козметични продукти, с които разполага дамата, през запотеното огледало и до мръсната мивка. Обвиненията валят непрестанно и си разменяте гневни погледи. Най-добре е да си кажете всичко, което ви тежи, което смятате за неприемливо, за да разбере партньорът ви какво ви дразни и може би ще се поправи.

Скандал №5 Без повод

Нямаш настроение, днес нищо не ти върви и не искаш да говориш с никого. И тогава той започва да говори, при което ти вече усещаш, че не можеш повече да сдържаш емоциите си. Скандалът се разразява за секунди, а партньорът ти дори няма представа защо е започнал. Е, всички имаме такива моменти, а добрата новина е, че партньорът ти знае, че ще ти мине бързо.Теми   връзки | любов | секс

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.