Смята се, че зодията на всеки от нас оказва влияния върху много неща - върху характера ни, върху нещата, които обичаме и върху тези, които ни дразнят, върху начина, по който се влюбваме и начина, по който се разделяме... Върху всичко това и не само. Зодията оказва влияние и върху това, което другите харесват в нас. Не ти се вярва? Просто прочети следващите редове и ще се убедиш...

Овен

Хората харесват в Овена това, че винаги търси нещо ново, винаги е готов да посрещне предизвикателствата, винаги носи със себе си позитивизъм и ентусиазъм. Представителите на тази зодия са открити и прями. Те не крият чувствата си, а напротив - слагат сърцето си на масата и живеят на принципа или всичко, или нищо. С тях се живее лесно, защото знаеш, че това, което е на повърхността е същото като това, което е под нея.

Телец

Хората харесват в Телеца най-много това, че е спокоен, земен, уравновесен. Разбиращ и съпричастен. Приемащ и подкрепящ. Телецът е изключително верен приятел - някого, на когото можеш да довериш тайните си, без да се страхуваш, че ще се съди или укорява. Някого, на когото можеш да вярваш и който никога няма да предаде доверието ти. Телецът е чудесен партньор, защото приема хората такива, каквито са, и не се опитва да ги променя.

Близнаци

Хората харесват в Близнаците това, че винаги са пълни с изненади. Те вярват, че животът е непрестанна промяна и не се притесняват да се променят. Напротив. Знаят, че, именно променяйки себе си, в крайна сметка ще намериш себе си. Те притежават вродена смелост и експериментаторски дух, който заразява всички останали. Всеки, който общува с представител на зодия Близнаци, ще признае едно - че самото му присъствие зарежда с позитивизъм и провокира да излезеш от зоната си на комфорт.

Рак

Хората харесват в Рака това, че е изключително грижовен и отдаден. Представителите на тази зодия се раздават без задръжки за тези, на които държат. И го правят, без да очакват нищо в замята. Те са деликатни натури, които първо винаги мислят за останалите, после за себе си. Прощават лесно, защото в същността им е да обичат, а не да съдят. Зодия Рак е прекрасен родител, партньор и приятел - рамо, на което можеш да се облегнеш винаги и за всичко.

Лъв

Хората харесват в Лъва това, че пълен с емоции, с енергия, с живот. Лъвът не просто съществува - той гори. Мотото му е да улавя всеки миг и да му се наслаждава пълноценно - без значение къде е, с кого е или какво прави. Лъвът просто умее да живее. И да кара хората около себе си да отварят сетивата си и да дават свобода на самите себе си - да бъдат по-чувствени, по-автентични, по-истински. Да живеят пълноценно в настоящето, без да мислят за миналото и за бъдещето. Просто да бъдат...

Дева

Хората харесват в Девата това, че притежава аналитичен ум и способност за трезва преценка. Представителите на тази зодия често влизат в ролята на съветници и ментори, чиито съвети се ценят от всички около тях. Причината е, че зодия Дева не просто умее да вижда нещата такива, каквито наистина са (а не просто такива, каквито изглеждат на повърхността), но и умее да запазва хладнокръвие и присъствие на духа, дори тогава, когато другите биха се ядосали и разгневили.

Везни

Хората харесват във Везните това, че умеят да се наслаждават на малките неща. Умеят да се радват на всичко онова, което повече от нас са спрели да забелязват - на червения залез, на аромата на чашата топло кафе, на следобедната разходка в парка... Везните гледат живота с широко отворени очи и го прегръщат с широко разтворени ръце. И провокират всички около себе си да правят същото - да улавят мига, да присъстват осъзнато тук и сега.

Скорпион

Хората харесват в Скорпиона това, че носи бохемския дух, духа на свободата в себе си. И няма значение дали говорим за жените Скорпион, или за мъжете Скорпион. Нито полът има значение, нито години. Нито семейния статут. Скорпион просто е различен. Роден е да бъде свободен. И носи тази свобода в себе си. Носи я е погледа си, носи я в мислите си, носи я в сърцето си. Носи я и я предава на останалите. Зарежда ги с младежки импулс, зарежда ги със смелост, зарежда ги с умение да се радват на живота. Зарежда ги с умение да живеят.

Стрелец

Хората харесват в Стрелеца това, че в неговата компания всеки се чувства забелязан, оценен, значим. Представителите на тази зодия винаги са готови да започнат нови познанства, да създадат нови приятелства. Те умеят да се чувстват добре с всеки, защото приемат всеки. Защото виждат позитивното във всеки. И защото карат всеки да види позитивното в себе си. Тази им качество привлича като с магнит останалите и превръща Стрелците в сърцето на всяка компания. 

Козирог

Хората харесват в Козирога това, че е изключително отговорен, изпълнителен, самостоятелен. Заеме ли се с някоя задача, Козирогът ще направи и невъзможното, но ще я изпълни. И то без да ангажира някой друг с нея, без да иска помощ и без да се оплаква, ако се окаже по-сложна от очакваното. В същото време представителите на тази зодия винаги са готови да протегнат ръка и да окажат съдействие, без значение дали те самите са заети с нещо, или не. Просто са такива - помагат, без да искат помощ в замяна.

Водолей

Хората харесват във Водолея това, че наистина умее да се забавлява. Представителите на тази зодия определено не скучаят. И не позволяват на никой покрай тях да скучае. Където и да са, каквото и да правят, те ще намерят нещо интересно, нещо, което да възбуди въображението им, да разшири възприятията им, да погъделична сетивата им, да им достави удоволствие. На тях и на тези около тях. Това обяснява защо Водолеите рядко остават сами... макар, в интерес на истината, да се чувстват отлично и без компания около себе си. 

Риби

Хората харесват в Рибите това, че са родени мечтатели, чиито поглед винаги е устремен към нещо красиво, нещо голямо, нещо, което ще промени живота - техния и на хората около тях. Представителите на тази зодия генерират идея след идея. За тях всеки покорен връх е просто платформа, от която да видят следващия. Те са неуморни търсачи на истинските и стойностите неща в живота. На нещата, за които си струва да се бориш. И да живееш.