Звезда, която сме гледали в много филми, но винаги ще остане в сърцата ни като Роуз от "Титаник", води много интересен и динамичен живот извън снимачната площадка. 46-годишната Кейт е майка на три деца от трима различни съпрузи. И може би ви се струва, че една такава ситуация е изпълнена с проблеми, но актрисата сякаш се справя прекрасно. Тя има дъщеря на име Миа от първия си съпруг Джим Трейпълтън, син Джо от брака си със Сам Мендес, а най-малкият й син, Беър Блейз, е от настоящия й съпруг Едуард Абел Смит. Дъщеря й Миа вече е на 21, така че Кейт повече от две десетилетия знае много добре смисъла на това да си напълно отдаден на тази най-важна роля. А когато някой я попита, тя споделя, че не би променила нищо.

Чудите се как Кейт успява да се справи с това? Ето какъв е животът на актрисата и нейните деца.

Кейт има правилната нагласа

Първородната дъщеря на Уинслет, Миа Хъни, не бе навършила дори годинка, когато бракът й с Джим Трейпълтън приключи. По-късно тя се омъжи за режисьора Сам Мендес и роди сина си Джо Алфи. 9 години по-късно Уинслет отново бе самотна майка, но никога не позволи това да я разочарова, защото да бъдеш майка за нея означава да имаш правилното отношение.

Едва месеци след като роди третото си дете от третия си съпруг Едуард Абел Смит, Уинслет отново се появява пред камерите. Тя споделя на медиите, че да бъде майка за нея е нещо, което обожава и вярва, че всяка една майка трябва да направи каквото е нужно, когато е нужно, за да осигури щастието на своите деца.

Кейт се справя чудесно и с разликите във възрастта

Миа вече е на 21 и е на практика напълно зрял и самостоятелен човек. Тя, също като майка си, се занимава с кино. По-големият й син Джо е на 18, а най-малкият, Беър Блейз, вече е на 8 години. Това е голяма разлика във възрастта, и Уинслет признава, че справянето с нея е било истинско предизвикателство, тъй като всичките й деца изискват различни неща от нея, емоционално или физически.

Тя споделя: „Логистично това е много сложно, защото означава различни училища, различно време за извънкласните им активности, различни клубове след училище и т.н. И емоционално, всички те имат много различни нужди, които трябва да бъдат задоволени. А аз съм една..."

Актрисата държи децата си далеч от социалните мрежи

Кейт е взела твърдо решение да стои далеч от социални мрежи и да държи и децата си на разстояние. Тя смята, че днешният свят е доста страшен, когато всеки е в контакт с непознати. Според нея, благодарение на социалните мрежи, младото поколение вече не може да комуникира и изгражда приятелски и други отношения.

Кейт има сериозна подкрепа в лицето на партньора си

Кейт е убедена, че е много важно да имаш добър партньор, кото да бъде освен добър баща и пример за децата ти. И е истински благодарна и впечатлена от настоящия си съпруг Едуард.

Когато Кейт говори за Едуард, тя споделя, че той е най-доброто нещо, което се е случило на нея и на семейството като цяло. Когато отново се връща на снимачната площадка, след раждането на най-малкия си син, Кейт е напълно спокойна, защото Едуард се грижи за децата вкъщи.

Кейт Уинслет се справя чудесно с грижите

Уинслет е много практична майка и не разчита на персонал и бавачки. Тя харесва начина, по който е преминало детството й и вярва, че трябва сама да прави нещата за семейството си. Носителката на „Оскар“ споделя: „Искам, когато след време погледнат назад, да си спомнят моята пилешка супа и пакетираните ми обяди и че бях аз тази, която ги прибира от училище". Тя вярва, че децата й не биха харесали идеята някой друг да прави нещо вместо нея. Кейт смята, че тези малки неща, които помни от собственото си детство, се оказват най-важните. Така че тя чувства, че трябва да направи същото за децата си, за да се чувстват истински щастливи.

Тя се справя с всички задачи, но намира време и за забавление

Кейт Уинслет е майка, която може да прави много неща. С 3 деца, разбира се, има много работа. Но Кейт успява да запази позитивизма си винаги. „Честно казано, опитвам да правя всичко с енергия и усмивка на лице, дори да съм емоционално и физически изтощена. Мисля, че всичко се свежда до това да вярваш, че можеш да се справиш, да се научиш да изпълняваш много задачи и да бъдеш наистина спокоен пред децата си.” Тя също не се интересува толкова много от теглото си, като се има предвид, че е преминала през 3 бременности. Медиите може да говорят за това през цялото време, но тя смята, че животът е твърде кратък, за да продължава да се тревожи за тривиални неща като това.

Тя учи дъщеря си да обича тялото си

Тялото на Кейт днес е мого по-различно от това, което беше, когато актрисата се появи за пръв път в Холивуд. Сега е на 46, чувства се по-уверена от всякога и е повече от щастлива със своето семейство. Тя приема леко всички промени, които настъпват в тялото й след майчинството, както веднъж в свое интервю дори споделя: „Тялото ми никога няма да се върне към това, което беше и не бих очаквала след 3 раждания. С времето обаче, се научих да се приемам такава, каквато съм и да бъда благодарна".

Но Уинслет не винаги е мислила по този начин. Тя твърди, че е била тормозена в училище именно заради теглото си. Тя също така си спомня, че никога не е имала положителни модели за подражание, когато е била млада, затова се е опитвала да научи дъщеря си да обича тялото си още от малка.

Кейт не се интересува от хорското мнение

Единственият начин, по който Кейт успява да приеме всички клюки и забележки, които се говорят за нея или семейството й, е просто да не й пука. Тя не може да се притеснява от всяка дума, още по-малко от коментарите, че е майка на 3 деца от трима различни бащи. "Никой няма право да осъжда другите, особено след като не знае цялата история. Наистина ме озадачава, че можеш да се отнасяш по подобен начин с който и да е човек. Просто не е редно. Извинявам се, че се влюбих в тези мъже и забременях. Съжалявам, че смятате това за безотговорно, но аз съм щастлива, не бих променила нито един миг от живота си и съм благодарна за семейството, което имам".

Истински пример за подражание и олицетворение на силната жена. Обожаваме я!