Вие сте много дружелюбна, състрадателна, добра и нежна. Много е жалко, че хората от вашата зодия се срещат толкова рядко. Вие не сте материалистка, а сте емоционален и духовен човек. Не ви липсва скромност и много рядко искате нещо от другите, освен това не искате да ги тревожите. Много сте трудолюбива. Имате много таланти и богато въображение. Обичате книгите, хубавата музика и уютния дом. Много държите да имате половинка до себе си и си мечтаете за голямо семейство.

Ключови думи: Скромност, духовност, емоционалност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Годината не е много благоприятна за намирането на половинка, но ако сте вече обвързана, няма да имате никакви проблеми в любовен план. Само не позволявайте на ревността да застане помежду ви. Ако сте от няколко години заедно, годината е подходяща за следващата сериозна крачка във връзката ви.

Работа и финанси: Ако не харесвате работата си, сега е време да я смените, защото съдбата ще ви помогне да намерите по-добро предложение, което повече отговаря на очакванията ви. Особено благоприятен период за намиране на нова работа са първите месеци от годината. В края на годината очаквайте повишение. С колегите ще се разбирате чудесно, а шефът ви ще ви оцени подобаващо. Ако работите за себе си, ще имате повече поръчки и клиенти от всякога, но не забравяйте, че не бива да се преуморявате.

Здраве, късмет и нови начинания: В началото на годината ще имате много късмет и с каквото и да се захванете – все ще ви спори. Сега е време да обърнете повече внимание на здравето си и физическата ви форма, защото ще сте заредени с мотивация и енергия. Ще имате успех, ако решите да си купите кола или жилище.