Вие сте много надежден, спокоен и възпитан човек. Умеете да се контролирате и да вдъхвате доверие у останалите. Имате добра интуиция и сте много мъдра, затова нищо не може да ви изненада – можете да се справите с всяка ситуацията. Като представителка на зодия Бряст вие сте и много дружелюбна и забавна. Не сте стисната и забогатяването не ви е самоцел. В работата сте много отговорна и прецизна, освен това имате богато въображение. Нищо чудно, че толкова много поети са родени в този период.Според келтската митология вашето животно пазител е котката.

Ключови думи: Спокойствие, креативност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ако наскоро сте имали проблеми с половинката ви, следващата година ще ви донесе повече спокойствие. Ако сте необвързана, недейте да бързате и да си търсите партньор. През новата година ще виждате любовта в лицето на всеки срещнат и вероятността да сбъркате е много голяма. По-добре през новата година се посветете на себе си.

Работа и финанси: Ще пожънете много успехи в професионален план. Ще срещнете и много трудности, но накрая със сигурност ще излезете победителка. През новата година ще можете да се похвалите с повече финансови постъпления, така че ви е позволено да се поглезите.

Здраве, късмет и нови начинания: Както казахме, предстоят ви много успехи, но ще трябва да си ги извоювате сама, защото съдбата няма да ви помага хич. Периодът не е благоприятен за финансови инвестиции и покупката на недвижимо имущество.