Вие имате много смели мечти, които обаче успявате да превърнете в реалност. Родена сте да бъдете лидер, защото сте амбициозна, решителна и упорита. Проявявате невероятен инат, когато си наумите нещо. Като приятелка сте много добра – винаги бихте се притекли на помощ, а близките ви знаят, че могат да разчитат на вас.Вие сте скромна и благородна, не сте материалистка и умеете да се радвате и на малките неща. Понякога изглеждате малко безразсъдна, защото малките и злободневни теми и проблеми изобщо не ви вълнуват, но безразсъдството ви е само привидно – вие много добре знаете какво искате и как да го постигнете. Определено имате голямо въображение и с вас никога не е скучно. В любовта сте предан партньор и сте много грижовна към половинката и децата ви.

Ключови думи: Издръжливост, упоритост

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Годината ви е подготвила много добрини новини и изненади. Ако наскоро сте започнали връзка, тя ще се задълбочи в следващите месеци. Ще се чувствате много обичана. Ако имате дълга връзка, е време да се замислите за следващата сериозна крачка – периодът е много благоприятен за сключването на брак. Ако обаче сте необвързана, не ви съветваме да си търсите половинка в първите месеци от годината – тогава ще се запознаете с интересни хора, но никой не е подходящ за вас. В началото на годината се съсредоточете върху себе си, а половинка е вероятно да намерите във втората половина на годината.

Работа и финанси: На работното място няма да се чувствате оценена, затова е много вероятно да си смените работата. Промяната ще ви се отрази много добре. Годината ще е благоприятна за започването на собствен бизнес или нов личен проект. Във втората половина на годината очаквайте повече приходи.

Здраве, късмет и нови начинания: Изобщо не се притеснявайте за 2019-та, защото късметът е на ваша страна. Очакват ви много радостни моменти, повече приходи и нови приятелства. Годината е много благоприятна за дълги пътувания и за бизнес инвестиции. Здравето ви ще бъде добро и ако отдавна си мислете да тръгнете на фитнес – сега е моментът, защото в началото на годината ще сте изпълнена с енергия и мотивация.