Дъбът е силно дърво и като родена под този знак, вие сте човек на действието. Често защитавате по-слабите и се борите с неправдата. Притежавате изумителен кураж и нестихваща енергия. Вие сте пряма и честна, не се боите от конфликти и не бягате от проблемите си. Много сте амбициозна и обикновено постигате успех заради постоянството ви, или иначе казано – ината ви! Имате малко, но верни приятели, които ви ценят заради лоялността и всеотдайността ви. В любовта сте много ранима и чувствителна, влюбвате се много бързо, което ви е донесло не едно и друго разочарование.

Ключови думи: Принципност, жизненост, енергичност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Очакват ви големи промени в любовен план. Ако връзката ви не върви, сега е моментът да сложите край. Ако обаче сте уверена в любовта си, много е възможно да предприемете следващата сериозна крачка – да заживеете заедно, да се омъжите или да имате дете. Ако сте необвързана, няма да имате чак такъв късмет. През новата година ще се запознаете с много нови хора, но никой от тях няма да е подходящ за вас. Обърнете повече внимание на приятелите ви и на вас самата.

Работа и финанси: На работното място не ви очакват сериозни проблеми, но стойте настрана от клюките и интригите. Финансовото ви положение ще се подобри, но внимавайте как харчите, за да не се окаже, че завършвате 2019-та с дългове. Бъдете пестелива, защото могат да се появят непредвидени разходи.

Здраве, късмет и нови начинания: Годината е идеална за пътувания. На новите места ще срещнете интересни хора и приятелства за цял живот. Ще бъдете изпълнена с енергия и оптимизъм. През лятото усмивката ви няма да слиза от лицето. Тази година обаче не е подходяща за големи инвестиции или за купуването на жилище. Определено не харчете парите за лотарийни билети, защото няма да спечелите.