Жалко, че хората, родени под този знак, са толкова малко, защото те правят света по-добър. Ако вие сте родена под този знак, това означава, че сте много спокойна и милосърдна. Внасяте мир и хармония, където и да отидете. Притежавате завидно търпение и обичате да помагате на другите, в същото време не сте наивна и не позволявате на хората да се възползват от вас.Обичате книгите и музиката. Предпочитате компанията на интелигентни хора. В любовта сте безкористна и жертвоготовна. В южните райони елшата е заменена от маслината, която е символ на щастието и просперитета.

Ключови думи: Интелигентност, добрина, толерантност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Трябва да вземете някои важни решения във връзката ви и ще се сблъскате с някои трудности. Но ако любовта ви е истинска, тя ще издържи теста и ще бъдете готови да преминете към по-сериозна стъпка – да заживеете заедно, да се сключите брак или да имате деца. Ако се стигне до раздяла, трябва да знаете, че е за добро – животът ви навлиза в нов етап и съвсем скоро съдбата ще ви се усмихне. Ако сте необвързана, ви съветваме да пътувате по-често, защото на някое от пътешествията ви е по-вероятно да срещнете подходяща половинка.

Работа и финанси: Годината не е подходяща за смяна на работата, но ако вече сте си го наумила, най-благоприятните месеци за промяна са първите два и последните три от 2019-та. С колегите ще се разбирате добре, но е малко вероятно да получите значително увеличение на заплатата. Ако работите в сферата на услугите и туризма, ще имате много успешна година. Все пак бъдете пестелива, защото се задават непредвидени разходи

Здраве, късмет и нови начинания: Годината е много благоприятна за закупуване на недвижимо имущество. Ще получите добри новини от ваши приятели и ще се свържете с роднини, които не сте чували от години. Здравето ви ще бъде отлично.