Вие имате изострено чувство за дълг, отговорност и справедливост. Обичате реда, следвате правилата, към останалите сте много стриктна. Опитвате се да постъпвате честно и правилно при всякакви обстоятелства. Не бягате от трудностите и никога не вършите работата през пръсти. Много сте дисциплинирана и трудолюбива. Много е вероятно да имате скрити артистични заложби, нищо чудно че много композитори са точно от тази зодия. За вас по-важно е признанието и уважението, а не парите. Обикновено се държите мило с всички. В любовта сте много предана и принципна.

Ключови думи: Отговорност, прецизност, честност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Очаква ви голямо израстване като двойка. Ще преминете през няколко изпитания, които ще ви сплотят. В края на годината е вероятно да направите сериозна крачка напред и да решите да заживеете заедно или да имате деца. Ако сте необвързана, много по-вероятно е да срещнете подходящ партньор във втората половина на годината, затова през първите месеци на 2019-та се посветете на себе си и на приятелите ви.

Работа и финанси: През новата година ще имате доста разходи, затова трябва да сте особено пестелива. На работното ви място не се очакват големи промени или конфликти, повишение може да очаквате във втората половина на годината. Ако сте необвързана, трябва по-активно да си търсите работа и да ходите на много интервюта, ако искате да получите добро предложение.

Здраве, късмет и нови начинания: Съдбата няма да ви помага особено през новата година, затова ще трябва да постигнете всичко сама. Това не означава, че годината ще бъде безрезултатна, просто ще трябва да работите по-упорито. Не харчете пари за лотарийни билети, защото късметът не е на ваша страна. Годината не е благоприятна и за бизнес инвестиции или за купуване на недвижимо имущество.