Вие притежавате несъмнен чар и сте много топъл, сърцат човек, който е винаги щедър. Обичате приключенията, книгите и науката. Обикновено имате много приятели, които ви ценят заради вашата жертвоготовност и всеотдайност. Не обичате рутината и скуката, затова сте склонна често да си сменяте работата и хобитата. Нещо подобно се получава и в любовния ви живот – вие искате човек, с когото животът да е приключение, ако във връзката ви стане прекалено удобно и еднообразно, вие започвате да се замисляте за раздяла. Но веднъж щом намерите авантюрист като вас, всичко си идва на мястото.

Ключови думи: Топлота, авантюризъм

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Очаквайте приятна изненада в любовен план. Годината ще е много благоприятна за пътувания и романтични срещи. Не се очакват сериозни проблеми на хоризонта. Ако вече имате семейство, децата няма да ви създават много грижи, както е било през миналите години. Ако сте необвързана, ще срещнете подходящ човек, но само ако опитате нещо ново и посещавате места, на които не сте били досега. Няма да срещнете любовта онлайн, така че излизайте повече.

Работа и финанси: На работното ви място ще е сравнително спокойно, но се пазете от интриги. Вероятно ще завършите проект, върху който работите от дълго време, и ще сте готова да започнете нещо ново и също толкова удовлетворяващо. Ако си търсите нова работа, най-благоприятният период за това ще е през пролетта. През есента бъдете много внимателна към атрактивни предложения от хора, които не познавате добре.

Здраве, късмет и нови начинания: Сега е моментът да започнете ново хоби, което отдавна обмисляте – да се запишете на танци, на уроци по рисуване или пък на курс по готварство. Изпълнете една ваша детска мечта! Съдбата определено ще е на ваша страна през новата година, така че мечтайте смело. Годината обаче не е много благоприятна за големи инвестиции и покупки, така че бъдете предпазлива.