Вие сте амбициозна, упорита и много талантлива. Тъй като сте практична и организирана, лесно постигате целите си. Притежавате висока интелигентност и с лекота учите нови неща. Бързо излизате от напрегнати ситуации. Много сте независима и работите най-добре сама. Създадена сте да бъдете политик или поне мениджър. В любовта сте вярна, предана и жертвоготовна. С вас се живее много лесно, а съпругът ви би бил истински късметлия да ви има до себе си.

Ключови думи: Самодисциплина, интуиция, организираност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ще имате страхотна година в любовен план. Очаквайте много приятни изненади от половинката ви. Периодът е идеален за дълги ваканции и романтични срещи. Ако имате деца, с тях ще се разбирате добре и те ще ви слушат. Ако сте необвързана, през лятото съдбата ще ви срещне с интересен човек.

Работа и финанси: На работното място всичко ще е спокойно. Не очаквайте големи промени. Годината няма да е благоприятна за започването на нов бизнес, както и за смяна на работата. Ако сте безработна, ще срещнете трудности, докато откриете подходяща позиция, но късметът ви ще проработи през лятото.

Здраве, късмет и нови начинания: Това е годината, в която задължително трябва да сбъднете една голяма ваша мечта, защото късметът определено е на ваша страна. Периодът е идеален за пътувания, на които ще срещнете хора, които ще обогатят живота ви. В здравословно отношение всичко ще бъде наред и ако отдавна се каните да започнете да ходите на фитнес – сега е моментът. Очакват ви и срещи с позабравени приятели.