Вие притежавате изключителна интелигентност, добра памет и невероятното умение да намирате нестандартни решения на всички проблеми. Вие сте родена за лидер, защото вдъхвате респект, амбициозна сте и умеете да организирате хората. Много сте общителна и отворена към света и към новото. Обичате да сте в центъра на вниманието, но в същото време ревниво пазите личния си живот. С лекота можете да манипулирате останалите, за да постигнете целите си. В любовта обичате да доминирате, но и сте готова на големи саможертви.

Ключови думи: Авторитет, общителност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Тази година ще сте по-фокусирана върху работата и върху себе си, отколкото върху любовния ви живот, което ще доведе до проблеми. Помислете над това дали получавате пълно разбиране у дома. Ако сте необвързана и искате да започнете връзка, най-подходящите месеци за срещане на половинка ще са през лятото и зимата.

Работа и финанси: В работата всичко ще ви върви повече от прекрасно. Ще се разбирате с колегите ви, шефът ви ще ви оцени и ще ви вдигне заплатата. Годината е благоприятна за започването на нови бизнес проекти. Ако сте безработна, най-благоприятният период за намирането на мечтаната работа е началото на годината.

Здраве, късмет и нови начинания: През новата година ще имате много късмет. Периодът е благоприятен за купуването на ново жилище. Очакват ви много приятни новини през есента. Годината е чудесна и за пътувания. Здравето ви ще бъде добро, ако не се преуморявате на работа и не работите през уикенда.