Вие сте много силна и издръжлива личност, но в същото време сте и всеотдайна, щедра и състрадателна. Имате изострено чувство за справедливост и упорито се борите за това, в което вярвате. Доста сте самокритична, а понякога взимате прибързани решения. Въпреки че сте голям инат, това не означава, че другите не ви харесват – напротив, вие впечатлявате останалите с чувство за хумор, което може да оправи настроението на всеки. Влюбвате се трудно, защото имате високи изисквания. Но щом веднъж се влюбите, никога не бихте предали половинката си.

Ключови думи: Принципност, издръжливост, чувство за хумор

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ще трябва да вземете важни решения през тази година – дали да преминете на следващия етап от връзката ви, или да се разделите завинаги. Годината ще ви подложи на не едно и друго изпитание. Ако издържите теста, ще станете по-силна двойка от преди и ще сте готови за сериозна крачка. Ако сте необвързана, годината не е много благоприятна за намирането на партньор. По-добре се съсредоточете върху себе си.

Работа и финанси: През първите няколко месеца на работното място ще сте под пара. Трябва да стиснете зъби и да издържите, защото в края на пролетта всичко ще се нареди. Бъдете внимателна да не ви въвлекат в някоя интрига. Финансите ви ще са сравнително добри, но периодът не е подходящ за направата на големи покупки. Ако си търсите работа, ще получите много интересно предложение през пролетта.

Здраве, късмет и нови начинания: Съдбата ще ви позабрави през 2019 г., така че не си харчете парите за лотарийни билети. Но и недейте да се отчайвате – всичките ви начинания ще се увенчаят с успех, ако работите упорито. Недейте да инвестирате големи суми пари. Здравословното ви състояние ще се подобри от пролетта.