Вие сте толерантна, мила и вярна по природа. Понякога сте малко мързелива, но кой не е? Хубавото е, че умеете да се учите от грешките си и сте несломима – опитвате докато не успеете. Радвате се на живота и имате позитивен светоглед. Не можете да търпите някой да ограничава свободата ви, но в същото време не обичате да сте сама. Предпочитате да прекарвате свободното си време със семейството и приятелите ви. Вероятно сте много популярна, защото светлият ви характер се харесва на много хора. Обичате природата и пътешествията. Успявате да намерите щастието и в малките неща. В любовта искате пълна отдаденост и ще се разделите с много партньори, преди да откриете човека за вас. Но веднъж щом го намерите, ще го обичате с цялото си сърце и ще му бъдете вярна до гроб.

Ключови думи: Дружелюбност, общителност, толерантност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Годината, която ви предстои, ще бъде чудесна – по-хубава от предишните няколко. Ако вече сте обвързана, ви очаква голямо развитие във връзката – може да решите да заживеете заедно, да се ожените или да имате дете. Ако сте необвързана, сега е моментът да си намерите половинка. Ще имате много възможности за нови запознанства и така ще срещнете подходящ човек.

Работа и финанси: Ако си търсите нова работа, сега е моментът да ходите на повече интервюта и смело да разпращате автобиографията си. Ако работите за себе си, няма да можете да се оплачете от липса на клиенти. През 2019 г. ще имате повече парични средства от друг път.

Здраве, късмет и нови начинания: Ще имате много късмет през годината, може дори да се каже, че сте от най-късметлийския зодиакален знак. Очаквайте много помощ от съдбата при започването на нови проекти. Втората половина на годината ще бъде особено успешна. Интуицията ви ще работи безотказно и ще ви помогне да вземете най-добрите инвестиционни решения. Сега е моментът да си купите ново жилище. В здравословен план също всичко ще бъде наред.