На пръв поглед сте стеснителна и срамежлива, но както се казва – тихите води са най-дълбоки. Вие притежавате много висока интелигентност, отлична памет и добра интуиция. Справяте се сама и с много сложни задачи, докато другите се чудят какво да правят. Лесно постигате целите си, защото знаете как да използвате талантите си. Освен това сте много мила, дружелюбна, търпелива и състрадателна. Изключително щедра сте. Започвате всичко с любов, вярвате в доброто и в честните методи.В любовта сте непредвидима и не можете да стоите на едно място, затова връзките ви никога не са скучни. Иначе сте много вярна на партньора си.

Ключови думи: Миролюбивост, дружелюбност, силна воля

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ще имате страхотна година в любовен план. Очаквайте приятни изненади от партньора ви. Лятото е много благоприятно за дълги ваканции. Ако сте необвързана, трябва да започнете ново занимание и да дадете шанс на човек, доста по-различен от предишните ви партньори.

Работа и финанси: Шефът няма да ви създава проблеми през новата година, но затова пък ще имате проблеми с колегите ви. Възможно е да ви забъркат в някоя интрига, така че бъдете внимателна. Периодът не е благоприятен за започването на нов бизнес. Ако си търсите нова работа, ще имате по-голям успех през есента, тогава разпращайте автобиографията си смело и бъдете уверена в себе си – правилното предложение няма да закъснее.

Здраве, късмет и нови начинания: Годината ще е наситена с нови и вълнуващи емоции. Сега е моментът да осъществите пътуване, за което мечтаете от дълго време. Определено ще имате късмет и съдбата ще ви помага в повечето начинания. Все пак периодът не е много благоприятен за големи инвестиции и скъпи покупки.