Вие сте родена с късмет. Успехът ви съпътства през целия живот. Не обичате конфликтите, лесно правите компромиси и с вас се общува много лесно. Умеете да се радвате на живота, дори и не всичко да е перфектно. В любовта сте романтичка и търсите сродната душа. С вашия късмет със сигурност ще я намерите. Много добра слушателка сте, търпелива, надеждна, винаги готова да помогне. Приятелите ви ви обичат, защото могат да разчитат на вас при всякакви обстоятелства.

Ключови думи: Търпение, надеждност, дружелюбност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ако сте необвързана, 2019 г. ще е много благоприятна за нови запознанства с интересни хора, но само ако излизате по-често. Няма да срещнете подходящ човек онлайн. Ако сте обвързана, можете да бъдете спокойна – във връзката ви ще цари хармония и разбирателство, почти за нищо няма да спорите и не ви очакват никакви сериозни проблеми. Сега е моментът за по-дълги пътешествия с половинката ви.

Работа и финанси: Годината ще бъде много успешна, ако си търсите нова работа. Ще бъдете засипана от интересни предложения. Няма да можете да се оплачете от липса на пари. Шефът ви ще ви оцени подобаващо и вероятно ще получите голямо повишение.

Здраве, късмет и нови начинания: Очакват ви добри новини. Годината е благоприятна за започването на нови начинания. Ще решите проблеми, които отдавна не ви дават мира. Здравето ви ще бъде отлично. Периодът е благоприятен за инвестиции и купуването на недвижимо имущество.