Вие сте самоуверена и решителна личност. Обикновено играете важна роля в обществото и на работното място, защото вдъхвате респект и умеете да обединявате хората. Имате много креативни и необичайни идеи. Освен това сте трудолюбива и прецизна в работата си. Ако имате подчинени, вероятно сте доста стриктна с тях. Обичате музиката, тя ви помага да медитирате – да се извисите над злободневните проблеми. Почти винаги сте откровена, мразите преструвките и лъжите. Определено не ставате за дипломат. В любовта сте доста претенциозна, но когато намерите подходяща половинка, сте по-скоро срамежлива и нежна. Според келтската митология вашето животно пазител е орелът.

Ключови думи: Креативност, трудолюбие, идеализъм

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Първите месеци от годината ще са много благоприятни в любовен план. Ще се радвате на разбирателство и хармония. През лятото може да се появи известна ревност и ще трябва бързо да решите проблема. Ако сте необвързана, най-подходящият период за запознанства е лятото.

Работа и финанси: В професионален план всичко ще ви върви по вода и няма да можете да се оплачете от липса на пари. Ще започнете нови проекти, които отдавна обмисляте. Ако работите за себе си, бройката на поръчките и клиентите ви ще се увеличи. За съжаление, ако търсите нова работа, ще срещнете доста трудности и не е изключено бързо да напуснете позицията, на която сте се спряла.

Здраве, късмет и нови начинания: През новата година няма да има много късмет, за всичко ще трябва да работите усилено. Въпреки това годината ще е много благоприятна за пътувания и нови хобита. Обърнете внимание на вътрешния си свят и си починете добре. Идеални места за почивка са морският бряг и планината.